Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mocne! Dawid Wildstein: Jak cyniczną świnią trzeba być... |
Jak się na różnych forach czyta to teraz dużo chłopaków w damskie ciuchy się przebiera.(spróbuj może polubisz)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mocne! Dawid Wildstein: Jak cyniczną świnią trzeba być... |
Re: Jak wygląa złodziej? taa... Czy dopuszczają Państwo myśl o tym że zło dzieje mogą chodzić w Rzymskokatolickich szatach liturgicznych ? Czy dopuszczają Państwo myśl o tym że budują Państwo piedestały - ołtarzyki religijnym zło dziejom mamiącym swoimi Rzymskokatolickimi szatami liturgicznymi często złudnie wzbudzając zaufanie ? To przecież rasowi kapłani religijni zło dzieje tak samo jak kapłani którzy ukrzyżowali Jezusa. Oni ( kapłani ) manipulując ludźmi do własnych potrzeb zaszczuli prawdę razem z człowiekiem który ja reprezentował Oni ( kapłani) dla własnych kolektywnych korzyści manipulując zwykłą prostą prawdą zaszczuli religijnie krzyżem człowieka który przed ludźmi tą zwykłą prostą prawdę zwyczajnie i autentycznie prezentował na sposób Ludzki i Boski. O czym to świadczy ...
|
|
tak wlasnie sie ubieram! zawsze elegancko:
|
|
Zenit jesteś jednym z niewielu którzy jeszcze są w stanie nad tym się zastanawiać w tej epoce konsumpcjonizmu, gdzie liczy się tylko zdobywaj, kupuj, spożywaj. Im więcej masz tym jesteś lepszym. Kiedyś w dobrych czasach uważano że na tyle jesteś człowiekiem ile sam z siebie innym dajesz. Teraz jesteśmy wolni, wyzwoleni i od nikogo niezależni. Ciekawe tylko dokąd dojdziemy.
|
|
|
Byłoby dobrze gdyby boisko było oświetlone , tylko kto nas tam wpuści :) facmen
|
|
zeby sprzatac ulice nie trzeba konczyc lomzyskich uczelni facmen
|
|
woda mineralna najlepsza i nie ma takich różnic w cenie.
|
|
Zawsze w razie czego można zarezerwować :) Gdyby Orlik był już czynny zawsze można zrobić tam rezerwację. I oświetlenie i dobre boisko. Trzeba by się zorientować :) facmen
|
|
Ja 5 lat szukam tego cwaniaka co naprawiał na Nowogrodzkiej na końcu co jest komis podobno do Konarzyc się przeniósł 1000 złotych zapłaciłem za rozrząd którego ON nie wymienił .
|
|
fanka bocianka no chyba nie lubisz facetów metro skulanych co ? poprawiłem choć trochę;)
|
|
Celne uwagi Andrzeju! Cała ta swołocz która pluje na Premiera Polski Donalda Tuska, stojącego na czele Rządu naszej Demokratycznej Ojczyzny nie jest godna czyścić Mu butów! A wszystkim tu obecnym wrogom Rządu Polskiego, Polskiego Premiera (inaczej - wyborcom PiS) powiadam, że jestem bardzo zadowolony z Rządu Państwa Polskiego, czyli mojej Ojczyzny tudzież mojego Prezydenta i całej Koalicji A jak trzeba będzie to stanę w obronie tego Państwa, nie szczędząc własnej krwi... Polska w swej historii nigdy nie miała lepszego Rządu, lepszego Premiera i lepszego Prezydenta Życzę tej Władzy 10-ciu kolejnych kadencji. Ku chwale Polski i na pohybel pisss i jego elektoratowi...
|
|
Mężczyzna niech pozostanie mężczyzną. Może jestem zacofana, ale nie znoszę widoku faceta w obcisłych koszulkach ( a już szczególnie różowych), z nadmiarem biżuterii, żelu i solarium:).
|
|
|
Golf III jest The Best:) http://www.youtube.com/watch?v=ZWlvp0EjumM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |