Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inżynieria społeczna w służbie „walki z uprzedzeniami rasowymi”? Tego chcą „postępowcy” |
Nie wiem nic o otwarciu w Łomży, może i jest, ale ja pytam o Tabunadę... Są tam świetne zloty, super atmosfera, atrakcje i śmiechowe konkurencje. To jak? Jest ktoś chętny?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inżynieria społeczna w służbie „walki z uprzedzeniami rasowymi”? Tego chcą „postępowcy” |
a ja sobie 2 latka temu boxa na allegro kupiłem i NIEPOLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! pompa do wymiany, podobno Zenek robi ale bez hamowni .
|
|
Re: Inżynieria społeczna w służbie „walki z uprzedzeniami rasowymi”? Tego chcą „postępowcy” |
Przecież Jarusiowi przytakuje,tylko te jego byki w pisaniu mnie denerwują.Może jemu ktos pomoRZe?
|
|
wiesz co tatuś mi auta nie sprezentował sam na niego zarobiłem i sam utrzymuje i nie uśmiecha mi się tak marnować swoją prace dlatego nie jeżdżę na ręcznym z reszto to ty bruno masz przerdzewiałą bordową 3 pozdro
|
|
I bardzo dobrze. Dlaczego mam przepłacać w Stokrotce za to samo? Sorry, ale konflikt interesów trwał zawsze i trwać będzie nadal. Nie w moim interesie jest niestety wspierać tych, co mają wyższe ceny. Konsument szuka taniej. Prawo rynku. I tłumaczenia, że ten ma pośredników, a ten nie - finalnie konsumenta mało obchodzą;/
|
|
Już nie wspomnę, że w stokrotce zdarzyło mi się na półce mieć cenę niższą niż przy kasie;/ No comments. Od kilku dni notuję wszystkie ceny produktów, które kupuję i sprawdzam to dokładnie. Dla zasady.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |