Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pieprzcie się chorzy na raka Polacy !!!!!!!!!!!!!! |
aluminiowa nie za bardzo potrzebuje tako jak tutaj http://allegro.pl/odblysnik-folia-samoprzylepna-50mm-x-50m-i2222011990.html tylko że u nas na miejscu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pieprzcie się chorzy na raka Polacy !!!!!!!!!!!!!! |
Ito najlepiej co 2 wekend, popołudniu, ha ha ha.
|
|
kiedyś na forum wyczytałem, że pyszne lody z automatu serwują w pizzerii "Sawana" na os. Maria, prawdopodobnie puder do produkcji mają prawdziwy włoski... Nie wiem jaka jest prawda, ale mi smakowało, czuć smak np. wanilii a nie słodkiej wody, lody nie rozpuszczają się szybko, jak na nasze miasteczko nie zauważyłem lepszego "zawodnika" w lodach włoskich z automatu,,, Jeśli szukasz lokalu, gdzie podadzą puchar lodowy wraz ze świeżymi owocami, oblane prawdziwym sokiem i czekoladą, prawdziwym koniakiem......może być problem,, facmen
|
|
Obi :) A mnie dzis wzięło na http://www.youtube.com/watch?v=_4w2Eyv-AxQ&feature=related :):):) facmen
|
|
gg 42379559 facmen
|
|
z dwa tygodnie temu takiego szukali zdaje się że w Piątnicy zaginął ktoś go przywiuzł do schroniska z kąd uciekł. facmen
|
|
ale tamten chyba był brązowy facmen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Powiedzmy otwarcie.... jak sobie wyobrażacie np.świeże mleko przywiezione z Hollandii?? Obce spółki, mające sklepy dyskontowe w naszym kraju zaopatrują się na towary z krótkim terminem przydatności u lokalnych dostawców. Regulują cenę przy pomocy długoterminowych zobowiązań, oraz wielkości zamawianych partii. Szanowny Panie Brzeczyszczykiewicz... mylne myślenie - lokalni "biznesmeni" nie zarabiają niewiadomo ile. Dyskonterzy omijają wszystkie ogniwa dystrybucji, stąd mają niską cenę i niską marżę (robią duże obroty), lokalni sklepikarze zaopatrują się w hurtowniach, w najgorszym wypadku podhurtowniach, które nakładają swoje marże, potem następna marża sklepikarza, wychodzi drogo "na półce", a w rezultacie mało się sprzedaje..... ot tak po krótce facmen
|
|
a co z mechanikiem z szosy zambrowskiej jak sie jedzie na zambrów po lewej stronie w takiej jakejś tam uliczce nazwisko W facmen
|
|
ale co wy tu wyjeżdżacie o lokalnych sklepikach. Mi chodzi o cęnę tego samego identycznego napoju w dużym sklepie jaki jest Stokrotka a dużym jakim jest Kaufland.... nie rozumiem dlaczego tak nabijają nas w butelkę...
|
|
no tak ale to wcale nie jezdzi przespieszenie do setki to chyba ponad 20s zabic sie mozna tym autem czym wy sie zachwycacie
|
|
Ludzie ogarnijcie się wy siebie słyszycie. Uważam ,że ci ludzie którzy mają Yorka i go całują i przytulają to mają dobrze nas... w głowie. Zamiast do fryzjera do do psychologa
|
|
a to jak ma być te strzyżenie ?y facmen
|
|
Chłopie ,zachlejesz się na śmierć!
|
|
: fanka bocianka myślisz że wpm to zrozumie ???? facmen
|
|
_maly_ dam radę .. to znaczy mam taką nadzieje facmen
|
|
nieeee mały , jechowi nie piją mnie Hary z Tybetu zapoznał z takimi Mnichami i mi już tak zostało
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |