Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaszubi podziękowali dzisiaj marionetce Kaczyńskiego. |
a co w dentex nie tak :) streści ktoś :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaszubi podziękowali dzisiaj marionetce Kaczyńskiego. |
:D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Rp8oP7VCmU
|
|
Christina Aguilera http://www.youtube.com/watch?v=ccoQyr_-aYw
|
|
W dniu dzisiejszym około godz. 10:40 przed budynkiem Biedronki przy ul. Wyszyńskiego zarysowano mi samochód Fiat Bravo - bordowy, jeżeli ktoś widział to bardzo proszę o kontakt na tel. 664426891
|
|
zapytaj w biedronie czy nie mają może monitoringu na parking !
|
|
Doszły domnie informacje że dziś gościmy w mieście wycieczkę uczniów z Izraela.Czy ktos zna ich charmonogram zajęć? Np. Czy będą na mogiłkach przy ulicy rybaki?
|
|
...to jest choroba...albo się z tym pogodzisz i będziesz z nim albo się nie pogodzisz z tym i szukaj innego... Ja też tak miałam i mam... już jest aprę lat po ślubie a on dalej swoje - tak jak u Ciebie - ze coś przed nim ukrywam, że kombinuję itp itd. Ślub ani dziecko tego nie zmieniło... ja się z tym męczę już parę dobrych lat...wiem że to wkurzające ale tłumaczę sobie ( nie wiem czy to dobre wyjscie ) że lepiej niż będzie taki zazdrosny niż jakby miał być obojętny.....ale lekko nie mam, to Ci mogę powiedzieć
|
|
Jade jutro o 7 do Bialegostoku.Mam 3 wolne miejsca. tel:798134852
|
|
Też miałam kiedyś szarego pudelka miniaturkę. Pamiętam jak nam ją ukradli. Udało się odzyskać, ale ile nerwów... Trzymam kciuki za to, że psina znajdzie się cała i zdrowa.
|
|
nie na ich temat się nie dowiesz a i ostrzegam ,ze grupa jest chroniona przez zawodowych funkcjonariuszy MOSAD z bronią. To jest standartowa procedura i każda taka wycieczka ma ochronę w postaci 3 do 4 osób ochrony uzbrojonej MOSAD. Nikogo do tej wycieczki nie dopuszczają a ich uczestnikom nie wolno nawet swobodnie się poruszać po hotelu czy wychodzić z niego bez zgody tych z ochrony. Wszelka próba zbliżania do tej grupy może sie skończyć niedobrze. Nawet policja mioejscowa jest z wyprzedzeniem miesiąca powiadamiana i pobycie i trasie poruszania się takiej wycieczki.
|
|
Czy ktos z szanownych forumowiczow przechodzil juz przez operacje/zabieg skrzywionej przegrody nosowej? Ja termin ustalony mam w polowie stycznia, wiec ciekawy jestem Waszych obiekcji,sugestii oraz wypowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Po jakim czasie znowu można podchodzić do egzaminu po niezdanym egzaminie psychologicznym? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
se mieszkam tutaj na tym zadupiu,ale niedługo to będzie centrum miasta. Składaj więc wpm podanie do pracy, może uratujesz swoje długie paznokcie
|
|
aha tak też myslałam.To cała nasza Łomża
|
|
jak w temacie, jadę pomiędzy godziną 19-20 do Białegostoku mam 4 wolne miejsca bilet 10zł, jutro będę wracać również 4 wolne miejsca z Białegosotku do Łomży, jeśli ktoś jest zainteresowany 500396496 pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |