Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bankster przynosi pecha, drużyna polskich skoczków w konkursie na Wielkiej Krokwi w Zakopanem znalazła się poza podium. |
Przede wszystkim pedantyczność.Po drugie jak słucha i dużo mówi(rzeczowo)nie o pierdołach.Taki jest mój facet i ubóstwiam go ponad wszystko-;) Ludziska rozmawiajcie ze sobą--o rzeczach ważnych i tych mniej ważnych !!! związek przetrwa WSZYSTKO !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bankster przynosi pecha, drużyna polskich skoczków w konkursie na Wielkiej Krokwi w Zakopanem znalazła się poza podium. |
|
Re: Bankster przynosi pecha, drużyna polskich skoczków w konkursie na Wielkiej Krokwi w Zakopanem znalazła się poza podium. |
jedz normalnie ale zero podjadania i dużo biegać albo na rowerze jeżdzić
|
|
Ideałów nie ma, zawsze trafiałem na kobiety, które były kompletnie inne. Szczerze to nic dobrego nie moge powiedzieć na te "miastowe" ,chociaż może trafiałem na nieodpowiednie i nie ma co uogólniać. Moja niestety była to dla mnie ideał, piękna, wysoka, urocza, mądra, błyskotliwa, pracuje pomagając ludziom, otwarta z dobrym sercem, wyrozumiała, dobrze wychowana[nie ma to jak dziewczyny ze wsi:)], pracowita, potrafiącą wysłuchać i zawsze powiedzieć coś mądrego. Gaduła przede wszystkim ale to bardzo pozytywne, bo zawsze mogłem z Nią o wszystkim porozmawiać. Ale byłem idiotą i nie doceniłem tego co miałem... Z perspektywy czasu człowiek to zrozumie a szkoda, że za późno... Dlatego mężczyźni szanujcie swoje Skarby, bo czasami może być za późno i doceni sie to dopiero po stracie. Pozdrawiam wszystkich!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |