niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamiści ukrywają prawdę

O masz. Człowieku co ty bierzesz??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamiści ukrywają prawdę

niebieska0000 szczegóły podam Tobie poprzez maila ,muszę się dopytać osobiście żeby Ciebie nie wprowadzić w błąd.

Treść jest ukryta

Madziulka dzwonie pod ten nr i nic?to jakie te swinki i krowki sa,masz jeszcze do sprzedania?

Zamiast C3 proponuje Ci Nokię Asha 302, to swoisty następca właśnie C3. Co to sprzedaży telefonu wystaw na tablicę, i czekaj, czasami znajdują się tacy, którzy za tel wart 100zł dadzą ci 200, ale trzeba byc cierpliwym, co do przenoszenia czy podpisywania, wszystko masz na stronie play, wystarczy dokładnie przeczytać, oficjalnie daja więcej z przeniesionym numerem, ale w praktyce bywa inaczej, wiec musisz poświecić wieczór, czy ze dwa i dokładnie przestudiować ich oferty

Zmienic babcie na lepszy model....

Sprzedam zestaw : tuba basowa Raveland + dwa wzmacniacze - JBL + Magnat cena 200 zł 693902030

GŁOSUJEMY CODZIENNIE!!! Każdy jeden głos się liczy! Promujcie akcję wśród swoich znajomych na portalach społecznościowych!

JEDZIEMY JEDZIEMY!!!

http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html

jak taki chłam to dlaczego SAAB montuje te głośniki w swoich samochodach ?

Nie, bo trzeba później je spłacać

kolejny burak łomżyński ... jakbym wystawił cenę faktyczną 1000 to pewnie zestaw byłby super co baranie ?

http://www.carpooling.pl/ tutaj ludzie jezdza gdzie sobie tylko zazyczysz zadzwon dogadaj sie a nie co jakis czas takie tematy na forum..

JBL GTS 180 orginał USA a nie jakis Tajwan

Dzięki kamil52 za odpowiedź. Ma ktoś jakieś inne zdanie?

to ile ten jbl da w mostku ze 200 watów ?

rudy błazen z druhem

700zł wynajęcie plus za km

Bądź gościem z gestem,chociaż prowincjuszem mocno zalatujesz,daj taksówkarzowi 3 lub 3,5 stówy i zajedź pod Okęcie jak panisko.
Najlepiej 20-letnim lub starszym merolem,pospawanym i drutem poskręcanym,na łysych kapciach,bez klimy a za to z tłustym,przepoconym szoferakiem.
Jakiś czas temu,gdy śpieszyłem się do W-wy,dzień wcześniej pochlawszy,więc auto w garażu,coś takiego po mnie podjechało.
Podziękowałem przez zęby pani z której łoża wyszedłem,dałem typowi dychę za fatygę i śmignęłem ze znajomym taksiarzem.
3 stówki i za 1,5 godziny wysiadałem na w pobliżu Bristola na Krakowskim.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org