Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści ukrywają prawdę |
O masz. Człowieku co ty bierzesz??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści ukrywają prawdę |
niebieska0000 szczegóły podam Tobie poprzez maila ,muszę się dopytać osobiście żeby Ciebie nie wprowadzić w błąd.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Madziulka dzwonie pod ten nr i nic?to jakie te swinki i krowki sa,masz jeszcze do sprzedania?
|
|
Zamiast C3 proponuje Ci Nokię Asha 302, to swoisty następca właśnie C3. Co to sprzedaży telefonu wystaw na tablicę, i czekaj, czasami znajdują się tacy, którzy za tel wart 100zł dadzą ci 200, ale trzeba byc cierpliwym, co do przenoszenia czy podpisywania, wszystko masz na stronie play, wystarczy dokładnie przeczytać, oficjalnie daja więcej z przeniesionym numerem, ale w praktyce bywa inaczej, wiec musisz poświecić wieczór, czy ze dwa i dokładnie przestudiować ich oferty
|
|
Zmienic babcie na lepszy model....
|
|
Sprzedam zestaw : tuba basowa Raveland + dwa wzmacniacze - JBL + Magnat cena 200 zł 693902030
|
|
GŁOSUJEMY CODZIENNIE!!! Każdy jeden głos się liczy! Promujcie akcję wśród swoich znajomych na portalach społecznościowych! JEDZIEMY JEDZIEMY!!! http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html
|
|
jak taki chłam to dlaczego SAAB montuje te głośniki w swoich samochodach ?
|
|
Nie, bo trzeba później je spłacać
|
|
kolejny burak łomżyński ... jakbym wystawił cenę faktyczną 1000 to pewnie zestaw byłby super co baranie ?
|
|
http://www.carpooling.pl/ tutaj ludzie jezdza gdzie sobie tylko zazyczysz zadzwon dogadaj sie a nie co jakis czas takie tematy na forum..
|
|
JBL GTS 180 orginał USA a nie jakis Tajwan
|
|
Dzięki kamil52 za odpowiedź. Ma ktoś jakieś inne zdanie?
|
|
to ile ten jbl da w mostku ze 200 watów ? rudy błazen z druhem
|
|
700zł wynajęcie plus za km
|
|
Bądź gościem z gestem,chociaż prowincjuszem mocno zalatujesz,daj taksówkarzowi 3 lub 3,5 stówy i zajedź pod Okęcie jak panisko. Najlepiej 20-letnim lub starszym merolem,pospawanym i drutem poskręcanym,na łysych kapciach,bez klimy a za to z tłustym,przepoconym szoferakiem. Jakiś czas temu,gdy śpieszyłem się do W-wy,dzień wcześniej pochlawszy,więc auto w garażu,coś takiego po mnie podjechało. Podziękowałem przez zęby pani z której łoża wyszedłem,dałem typowi dychę za fatygę i śmignęłem ze znajomym taksiarzem. 3 stówki i za 1,5 godziny wysiadałem na w pobliżu Bristola na Krakowskim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |