Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krewki sołtys |
robciu :) Ja też juz tego nie użyje :) Sorki za ten ostatni raz ale nie mogłem sie powstrzymac :) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krewki sołtys |
maruda zdjęcia są ogólnodostępne na portalu i jest to reportaż z przeprowadzonego protestu , POMYLIŁEM się i to wszystko , Przeprosiłem osobę zainteresowaną , bo może poczuł się obrażony , nie widzę jednak powodu . Nie ma się czego wstydzić , wręcz przeciwnie , jako organizatorowi takiej społecznie użytecznej akcji należą się tylko wyrazy uznania . maruda , CZYM ty mnie żuczku straszysz ? gdzie tu widzisz złamanie prawa ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o dobrej nocy ... immortal ....... rudy błazen z druhem
|
|
Dzień dobry, zaczynamy kolejny dzień promocji Naszych młodych łomżyńskich piłkarzy. Już jest trochę głosów, widać, że niektórzy, tak jak ja robi to codziennie z rana, ważna jest systematyczność, Dziękujemy !!!
|
|
witam przeglądałem stronę w ostrołęce i co znalazłem a może byśmy się wybrali pomysł chyba niezły co wy na to http://www.moja-ostroleka.pl/takiej-imprezy-w-naszym-regionie-jeszcze-nie-bylo-zlomem-na-wschod-czyli-rajd-goworowo-krym,1332172598,3.html
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |