Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pracowity jak UB- ek Żyd... |
Ty Maruda widzę ,że mnie w tym temacie nie pomożesz ,więc wypowiedz sie w temacie troszke niżej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pracowity jak UB- ek Żyd... |
stanowczo odradzam ten kebab zimny bezndzijnie wto wszystko wyglada generalnie kebab jaki dostalem do zjedzenia wygladal jak resztki niedojedzonego kebaba - szczerze odradzam a wystroj baaaaaajeczny wygladakj obskurniej niz dworcowe kebaby, miesko na talerzyk i do mikrofali ZDECYDOWANIE NIE !
|
|
Zieloniutka ,jedno nie wyklucza drugiego.
|
|
a jak to wygląda TERAZ? Po wprowadzeniu tego biletera? rejestrował się już tak ktoś?
|
|
temat o kebabie czy pizzy zawsze znajdzie posłuch wśród bezrobotnych czy gimnazjalistów.
|
|
A o jakie lampiony Ci chodzi? Takie np. na wesele? Napisz swego maila to mogę Ci takie załatwić.
|
|
Słuchaj pajacu nawet nie wiesz z kim rozmawiasz i ile mam lat także ciśnij trolu i się nie podniecaj a jak chcesz to podaj adres to ci je oddam.Jak można być aż tak upierdliwym? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Mogę Ci polecić Pana z Białegostoku, jest doktorem z gdańskiej filmówce, robi profesjonalnie i jak na łomżyńskie ceny to taniocha, kamerowanie dwoma kamerami.
|
|
Prosilbym jednak o jakies konkretne informacje, bo niestety musialem byc w pracy, a mialem ochote pojsc na spotkanie.
|
|
maruda , to jak z tym berłem ?
|
|
proponuję stronę czatachowa.pl
|
|
Pewnie w stringach przyjdzie,żeby go rozpoznać było łatwiej.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |