środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pracowity jak UB- ek Żyd...

Ty Maruda widzę ,że mnie w tym temacie nie pomożesz ,więc wypowiedz sie w temacie troszke niżej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pracowity jak UB- ek Żyd...

stanowczo odradzam ten kebab zimny bezndzijnie wto wszystko wyglada generalnie kebab jaki dostalem do zjedzenia wygladal jak resztki niedojedzonego kebaba - szczerze odradzam a wystroj baaaaaajeczny wygladakj obskurniej niz dworcowe kebaby, miesko na talerzyk i do mikrofali ZDECYDOWANIE NIE !

Zieloniutka ,jedno nie wyklucza drugiego.

a jak to wygląda TERAZ? Po wprowadzeniu tego biletera? rejestrował się już tak ktoś?

temat o kebabie czy pizzy zawsze znajdzie posłuch wśród bezrobotnych czy gimnazjalistów.

A o jakie lampiony Ci chodzi? Takie np. na wesele? Napisz swego maila to mogę Ci takie załatwić.

Słuchaj pajacu nawet nie wiesz z kim rozmawiasz i ile mam lat także ciśnij trolu i się nie podniecaj a jak chcesz to podaj adres to ci je oddam.Jak można być aż tak upierdliwym?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Mogę Ci polecić Pana z Białegostoku, jest doktorem z gdańskiej filmówce, robi profesjonalnie i jak na łomżyńskie ceny to taniocha, kamerowanie dwoma kamerami.

Prosilbym jednak o jakies konkretne informacje, bo niestety musialem byc w pracy, a mialem ochote pojsc na spotkanie.

maruda , to jak z tym berłem ?

proponuję stronę czatachowa.pl

Pewnie w stringach przyjdzie,żeby go rozpoznać było łatwiej.

http://www.youtube.com/watch?v=REElUors1pQ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org