czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tego w TVPropaganda nie pokażą. Choroba filipińska wg. Dudy

wybrać się osobiście. albo najlepiej z samego rana dzwonić, nie wiem od której jest otwarte.
na pewno numer dobry, jednak dodzwonienie się graniczy z cudem .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tego w TVPropaganda nie pokażą. Choroba filipińska wg. Dudy

za 12pln zjesz w nowo otwartej knajpie na poznańskiej obok Podbielskiego, właściciel podobno ten sam co ma bar na PKS

Ty oremi a co to za ton rozkazujący??? od razu widac , żeś niespełna rozumu i nawet jakbym był kamerzystą lub fotografem to olał bym cię ciepłym moczem...!!

rudy błazen z druhem

Myślałem i miałem kapelę lecz to jest tak że to ci basista odejdzie to perkusista chory , to nowy basista nie umie grac, to wokalisty nie ma i tak w kółko , wolę znaleźć zespól który gra trochę i jest w miarę stały w składzie.

Poniedziałek w pracy
http://zerkaj.tk/obrazek.php?501

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nie, w Łomży nie kupisz. W Białymstoku jest sklep pszczelarski. A najlepiej zapisz się do związku pszczelarskiego, część kosztów zwracają.

Widziałem wczoraj tą sytuację to kobieta brunetka. Dziewczyna chłopaka z 3 klatki z parteru ;) Tak podejrzewam. Widziałem jak parkowała, chyba jeździć nie umie bo i tak ledwo zaparkowała. Co za pojecie tak parkować to nie Grajewo czy tam inna wieś że można parkować byle gdzie lub jak się chce!! Potem nie mam gdzie zaparkować bo jeden z drugim stoją po środku dwóch miejsc.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org