Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego w TVPropaganda nie pokażą. Choroba filipińska wg. Dudy |
wybrać się osobiście. albo najlepiej z samego rana dzwonić, nie wiem od której jest otwarte. na pewno numer dobry, jednak dodzwonienie się graniczy z cudem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego w TVPropaganda nie pokażą. Choroba filipińska wg. Dudy |
za 12pln zjesz w nowo otwartej knajpie na poznańskiej obok Podbielskiego, właściciel podobno ten sam co ma bar na PKS
|
|
Ty oremi a co to za ton rozkazujący??? od razu widac , żeś niespełna rozumu i nawet jakbym był kamerzystą lub fotografem to olał bym cię ciepłym moczem...!! rudy błazen z druhem
|
|
Myślałem i miałem kapelę lecz to jest tak że to ci basista odejdzie to perkusista chory , to nowy basista nie umie grac, to wokalisty nie ma i tak w kółko , wolę znaleźć zespól który gra trochę i jest w miarę stały w składzie.
|
|
Poniedziałek w pracy http://zerkaj.tk/obrazek.php?501 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie, w Łomży nie kupisz. W Białymstoku jest sklep pszczelarski. A najlepiej zapisz się do związku pszczelarskiego, część kosztów zwracają.
|
|
Widziałem wczoraj tą sytuację to kobieta brunetka. Dziewczyna chłopaka z 3 klatki z parteru ;) Tak podejrzewam. Widziałem jak parkowała, chyba jeździć nie umie bo i tak ledwo zaparkowała. Co za pojecie tak parkować to nie Grajewo czy tam inna wieś że można parkować byle gdzie lub jak się chce!! Potem nie mam gdzie zaparkować bo jeden z drugim stoją po środku dwóch miejsc. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |