Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla sympatycznego pana Zbyszka spod Kownat, - \"jesteśmy na wczasach\"? |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla sympatycznego pana Zbyszka spod Kownat, - \\\"jesteśmy na wczasach\\\"? |
Sam sobie łańcuch kup, to może ktoś zwróci na Ciebie uwagę, w końcu blachar i takich inteligentów jak Ty jak widać mamy mnóstwo!
|
|
Re: Dla sympatycznego pana Zbyszka spod Kownat, - \\\"jesteśmy na wczasach\\\"? |
|
|
zlikwidować_straż_miejską1- no i widzisz? Byłeś, jesteś i będziesz NIKIM. Nie będę cię tutaj obrażał, bo niby po co? Uważam, że jestem nad tobą ze sto poziomów wyżej, więc po co mam się staczać do twojego poziomu? ;) Spójrz na siebie. Jesteś niedowartościowanym, biednym i sfrustrowanym człowiekiem, który na Straży Miejskiej próbuje wyładować swoje napięcie seksualne(chyba dawno nie bzykałeś). Fakt faktem, że nawet zwykły strażnik miejski jest o sto poziomów nad tobą i w każdej konfrontacji niestety wyjdziesz przegrany(tak jak na filmiku gdzie dostałeś mandat i zrobiłeś z siebie idiotę). Taki strażnik miejski przynajmniej ma robotę na państwowym garnuszku, w robocie jeździ samochodem w czystym mundurku, a ty? No właśnie... Nie będę pisał, bo i tak żal mi ciebie. Jeszcze ci za bardzo na psychę wejdę i samobója strzelisz, a każdy mówi, że masz nierówno pod deklem, więc to możliwe hihi. 3maj się przyjacielu. Odezwij się jeszcze czasem na forum i pochwal się kolejnym mandatem :)
|
|
Czyli...chcesz całą pracę? :> Materiałów mogę jutro poszukać, może coś mam. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |