Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy nie okradali Żydów w Jedwabnem |
Andrew M. Greeley Bibliografia: 1994 Błogosławieni cisi 1994 Pokusa Biały dym Grzechy Grzechy kardynalne Irlandzkie złoto Pan tańca Piekłowstąpienie Wrześniowe anioły Życiorys: Jest księdzem katolickim, duszpasterzem w archidiecezji chicagowskiej, socjologiem, profesorem University of Arizona, jednym z dyrektorów Krajowego Centrum Badania Opinii Publicznej w Chicago. I pisarzem, którego książki zajmują czołowe miejsca amerykańskich list bestsellerów. Krytycznie spoglądając na sprawy Kościoła, opisuje środowisko, które zna doskonale, ukazuje człowieczą stronę kapłaństwa i obraz kościelnej rzeczywistości niekiedy odległy od tego, jaki istnieje w powszechnej świadomości. "Często bywam pytany" - mówi - "dlaczego ksiądz pisze powieści. Odpowiedź jest prosta: opowiadanie zawsze było najlepszym sposobem nauczania religii, ponieważ odwołuje się do uczuć i w ogóle całej osobowości, a nie tylko do chłodnego umysłu."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy nie okradali Żydów w Jedwabnem |
irenaka :):) Skoro wiesz co sie stało z psem to dlaczego robisz z siebie idiotke i udajesz na forum zrozpaczona ?? Idź do tego dyrektorai jemu sie wyżal :):) Na jakiejs podstawie tego wytrzeszcza odwiózł do schroniska :):):) rudy błazen z druhem
|
|
che che che mam cie w nosie. mozesz mi naskoczyc z tymi textami bo mm je w dupie. sowiecie!
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=aABSd8VHZ0w
|
|
irenaka czy ty czytasz to co piszesz ? 2 min od wypuszczenia psa nie mozesz go znaleść ? to nieźle musiał zwiewać jak tylko nadażyła się okazja ....
|
|
zjedz paplika na kolacje, to zwierze jak ryba i nie masz gzechu
|
|
Stanisław Obirek Obirek: "Ojciec nieświęty" Stała się rzecz niesłychana. Otóż Polak publicznie skrytykował Jana Pawła II. Dodając do tego, że Polakiem tym jest znany polski jezuita Stanisław Obirek, Mój głos jest trochę odmienny niż wielu księży... Ojciec Obirek
|
|
@edi "Wiochę" to Ty masz w głowie :) ...tylko narzekać potrafią ludzie...
|
|
Odezwij sie do mnie na maila: jamal2000@o2.pl
|
|
wyższa szkola finansow i zarzadzania w białymstoku:)
|
|
chyba niższa?
|
|
1. inteligentne posunięcie - rozpowiadanie tego na forum ogólnodostepnym, 2. .... <- po prostu brak mi słów na takie osoby - nawet jednej rzeczy nie chce się samemu wykonać...
|
|
Irenaka to chcesz odzyskać tą psinę czy nie ? ja mogę być za świadka , widziałem jak ratlerek , _maly_ emu mordę lizał , a ta cFana bestia go parówkami wabił
|
|
Autor: Pjotr4 (194.29.134.---) Jak na sponsora takiej relacji, to o wiele fajniejszy spot mogli się postarac.
|
|
a mi się podoba ten sport , już od 20 lat prawie jestem fanem tego sportu :):)
|
|
_maly_, smyku nie wnikaj bo psiej mordy dostaniesz
|
|
Irenaka może Ty zapytaj Andzię C , on ostatnio cieczkę miał , to może i ta Twoja psina za nim poszła ?
|
|
brawooooo :) Autor: gt.pd facmen
|
|
Aga ,ja zawsze robię na Sienkiewicza,Jak jadę do pracy to zostawiam,a po pracy płacę i odbieram.
|
|
a po co pod narkozą? znieczulenie miejscowe wystarczy...
|
|
Nie wiem skąd w tej drobnomiasteczkowej Łomży takie po.jeby , k....a ludzie nie mają innych problemów tylko co , komu i gdzie ? Po kigo ch..a ci to wiedzięć ? Sama pisałaś , że były tam odpowiednie służby , chyba gościa bez pomocy nie zostawili ? Jak jesteś taka ciekawa , trzeba było pojechać za karetką do szpitala i tam się dopytać . Po.pier.do.loni plotkarze !
|
|
paplik , wszystko dobrze , ale po co te wklejki : ten twój członek czy teraz ten pies ? jak to i tak jeden ch.uj !
|
|
pies zjadł członka i jest teraz dominujący rudy błazen z druhem
|
|
gabi25, BARANICO,jeśli znasz właścicielkę i jej psa to powinnaś wiedzieć, że poszukiwany jest pies a nie suka a ponadto nieładnie z twojej strony, ledwie wlazłaś na forum a już obrażasz ludzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |