Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy nie okradali Żydów w Jedwabnem |
Andrew M. Greeley Bibliografia: 1994 Błogosławieni cisi 1994 Pokusa Biały dym Grzechy Grzechy kardynalne Irlandzkie złoto Pan tańca Piekłowstąpienie Wrześniowe anioły Życiorys: Jest księdzem katolickim, duszpasterzem w archidiecezji chicagowskiej, socjologiem, profesorem University of Arizona, jednym z dyrektorów Krajowego Centrum Badania Opinii Publicznej w Chicago. I pisarzem, którego książki zajmują czołowe miejsca amerykańskich list bestsellerów. Krytycznie spoglądając na sprawy Kościoła, opisuje środowisko, które zna doskonale, ukazuje człowieczą stronę kapłaństwa i obraz kościelnej rzeczywistości niekiedy odległy od tego, jaki istnieje w powszechnej świadomości. "Często bywam pytany" - mówi - "dlaczego ksiądz pisze powieści. Odpowiedź jest prosta: opowiadanie zawsze było najlepszym sposobem nauczania religii, ponieważ odwołuje się do uczuć i w ogóle całej osobowości, a nie tylko do chłodnego umysłu."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy nie okradali Żydów w Jedwabnem |
irenaka :):) Skoro wiesz co sie stało z psem to dlaczego robisz z siebie idiotke i udajesz na forum zrozpaczona ?? Idź do tego dyrektorai jemu sie wyżal :):) Na jakiejs podstawie tego wytrzeszcza odwiózł do schroniska :):):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
che che che mam cie w nosie. mozesz mi naskoczyc z tymi textami bo mm je w dupie. sowiecie!
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=aABSd8VHZ0w
|
|
irenaka czy ty czytasz to co piszesz ? 2 min od wypuszczenia psa nie mozesz go znaleść ? to nieźle musiał zwiewać jak tylko nadażyła się okazja ....
|
|
zjedz paplika na kolacje, to zwierze jak ryba i nie masz gzechu
|
|
Stanisław Obirek Obirek: "Ojciec nieświęty" Stała się rzecz niesłychana. Otóż Polak publicznie skrytykował Jana Pawła II. Dodając do tego, że Polakiem tym jest znany polski jezuita Stanisław Obirek, ![]() Mój głos jest trochę odmienny niż wielu księży... Ojciec Obirek
|
|
@edi "Wiochę" to Ty masz w głowie :) ...tylko narzekać potrafią ludzie...
|
|
Odezwij sie do mnie na maila: jamal2000@o2.pl
|
|
wyższa szkola finansow i zarzadzania w białymstoku:)
|
|
chyba niższa?
|
|
1. inteligentne posunięcie - rozpowiadanie tego na forum ogólnodostepnym, 2. .... <- po prostu brak mi słów na takie osoby - nawet jednej rzeczy nie chce się samemu wykonać...
|
|
Irenaka to chcesz odzyskać tą psinę czy nie ? ja mogę być za świadka , widziałem jak ratlerek , _maly_ emu mordę lizał , a ta cFana bestia go parówkami wabił
|
|
Autor: Pjotr4 (194.29.134.---) Jak na sponsora takiej relacji, to o wiele fajniejszy spot mogli się postarac.
|
|
a mi się podoba ten sport , już od 20 lat prawie jestem fanem tego sportu :):)
|
|
_maly_, smyku nie wnikaj bo psiej mordy dostaniesz
|
|
Irenaka może Ty zapytaj Andzię C , on ostatnio cieczkę miał , to może i ta Twoja psina za nim poszła ?
|
|
brawooooo :) Autor: gt.pd facmen
|
|
Aga ,ja zawsze robię na Sienkiewicza,Jak jadę do pracy to zostawiam,a po pracy płacę i odbieram.
|
|
a po co pod narkozą? znieczulenie miejscowe wystarczy...
|
|
Nie wiem skąd w tej drobnomiasteczkowej Łomży takie po.jeby , k....a ludzie nie mają innych problemów tylko co , komu i gdzie ? Po kigo ch..a ci to wiedzięć ? Sama pisałaś , że były tam odpowiednie służby , chyba gościa bez pomocy nie zostawili ? Jak jesteś taka ciekawa , trzeba było pojechać za karetką do szpitala i tam się dopytać . Po.pier.do.loni plotkarze !
|
|
paplik , wszystko dobrze , ale po co te wklejki : ten twój członek czy teraz ten pies ? jak to i tak jeden ch.uj !
|
|
pies zjadł członka i jest teraz dominujący ![]() rudy błazen z druhem
|
|
gabi25, BARANICO,jeśli znasz właścicielkę i jej psa to powinnaś wiedzieć, że poszukiwany jest pies a nie suka a ponadto nieładnie z twojej strony, ledwie wlazłaś na forum a już obrażasz ludzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |