Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szpital bez dyrektora |
Fanka chyba dopiero przeczytała że coś takiego może być i zaciesz się pojawił na jej licu, tudzież łonie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szpital bez dyrektora |
no dlatego tak pisze zeby wszyscy zrozumieli na tym forum.
|
|
jak nie wyskakiwać mi z biebrzami, czy kisielnicami. to , a nie chciałbyś , żeby tak wieczorkiem do Ciebie ktoś ja podwiózł ?
|
|
Za tyle to ja ci moge srzedac stodole^^ Lub ostawic cos nowego:D
|
|
Chlop przychodzi do prostytutki i pyta co mu zrobi za 5zl. Ta odpowiada: -Za 5zl to Pan mozesz wlozyc i wyciagnac. Face sie zgodzil. Gdy wlozyl czas mija i mija a on nie wyciaga. Wreszcie pyta go sie prostytutka: - Co Pas nie wyciagasz? - Bo mam tylko 2,50:D Anatol M.
|
|
jeśli jeździ tak jak pisze (które) to powodzenia
|
|
a ja zamienie 4 felgi 16 z oponami na 15 roztaw 4x100
|
|
raqlan ale oni mają rację, wyskoczyłeś z d...y, jakbyś nie zrozumiał nic co napisał autor wątku. A wszystkie twoje analizy prawne z googla wzięte, w wątku o danych osobowych można w kant rzyci rozbić, bo na bank zrozumiałeś coś całkiem odwrotnego niż przeczytałeś :D
|
|
oj raczej to nigdzie :) wszędzie robią fuszerkę a kasę biorą jak za zborze Kasia..
|
|
a gdzie to bylo w Lomzy w biedrince?
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 13-03-12 19:08 a gdzie to bylo w Lomzy w biedrince? no poznaje
|
|
Lomza jest bardzo pieknym miastem,tylko ze mlodzi ludzie maja lewe rece do pracy,dlaczego tak jest?
|
|
w mleczarni
|
|
Ponieważ tacy z prawymi rękami do pracy jak wpm odbierają im zatrudnienie i pracują za 800 zł miesięcznie. Normalnie robisz konkurencję tym z ,, lewymi":).
|
|
moze jest w tym troszke prawdy,ale moja wyplata jest ok, 800zl to tez kasa a Ty sie niesmiej bo i tego niemasz hihihi.
|
|
WPM mój dziadek zwykł mawiać - "jaki pracodawca - tacy pracownicy". Ja na swoich pracowników nie narzekam. Oni chyba też nie, bo jeszcze mnie na tym forum "anonimowo" nie objechali;) . Może wystarczy dokapitalizować dział HR, zamiast lać gorzkie żale. A może jak pisał Kosiński "wystarczy być..." np. "Pracodawcą", lub "Człowiekiem". Często mam przyjemność rozmawiać, tudzież pertraktować z tutejszymi "businemenesenami" i wiesz co Ci powiem, wcale się nie dziwię, że Ci tak tu zmyli głowę :)))
|
|
Strażnik Miejski i jego koneksje z jednym z radnych i jego tłumaczenie! http://www.youtube.com/watch?v=IV8Qf2BQ_YY http://www.youtube.com/watch?v=-WdHw3gSOvM
|
|
|
Ja tam bardzo "lubię" chłopaków ze straży miejskiej, trafnie ustawiają trójnogi a i zawsze wiedza gdzie podjechać by "pojechać", a wszystko to za niedrogo !!! facmen
|
|
skype.com wiem że trzeba pobrać a później zainstalować :-) ściągnelem plik skype wciskamm zgadzam się dalej dalej bla bla bla kawałek leci zielona krecha i następuje komunikat o którym już wspominałem :-) no nic może odszuykam jk kmicica to coś poradzi:-) może jest na to jakieś zaklęcie
|
|
soooorki 1500 brutto, to ok 1100netto, bez jaj
|
|
|