Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego jeszcze nie było... |
przykro mi to pisac, ale mysle ze sie nie znajdzie... a co dajesz za nagrode??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego jeszcze nie było... |
Autor: aikon1 nie ma sensu dziewczyny odwodzić od tego , zapaliła się , niech spróbuje , ja życzę powodzenia , ktoś Cię posadzi o zawiść czy zazdrość ... po co ? Nie sprzedaje się kury znoszącej złote jajka . PS: ludzie nie znają realiów , łatwo jest " grać " nie swoim kapitałem , sloneczko666 ma w sobie tyle optymizmu i to już dużo , tylko czy to wystarczy ?
|
|
Najlepszym,bezpiecznym i sprawdzonym sposobem jest jeżdżenie zgodnie z przepisami ruchu drogowego.
|
|
zezus oki..ale sugerowac sie opiniami innych nie za bardzo a juz napewno nie na tym forum pelnym zawistnych zazdrosnych ludzi...najlepiej jest sluchac samej siebie i swojej intuicji.. facmen
|
|
To jest moj nastepny biznes,ale niewiem czy sie oplaca?pozatym co sadzicie o tej lokalizacji,a dokladniej jest to ul.Prusa od strony ulicy jest tam taki fajny lokal 66m2.Tylko niewiem czy sie bedzie oplacalo butik tam otworzyc,ciuchy,torebki,miejsce mi sie podoba i jest duzo ludzi.
|
|
Nikt ze względu na cenę nie będzie jeździł do Ostrowi skoro oboje młodych jest z Łomży i okolic.
|
|
http://demotywatory.pl/3727723/Reprezentantki-Rosji I już Polska jest na przegranej pozycji
|
|
martuchnam Ja też jeżdżę w długie trasy i uwierz mi lepiej jechać godzinkę czy dwie dłużej i przewieźć rodzinę i pasażerów bezpiecznie a i zaoszczędzisz przy tym na paliwie i mandatach :) Kasia..
|
|
był kiedyś na kazańskiej ale juz go nie ma, moze przeniesli gdzies
|
|
zezowaty nie napaliłam sie az tak strasznie,wiem ze miejsce nie jest dobre dlatego tez cena za czynsz niska,moja rodzina tez mówi zebym nie wchodziła w to i jeszcze decyzji nie podjęlam....heh tak samo o tej "kurze znoszącej jajka..." dziekuje,ze szczerze wyrażacie swoje opinie-pomaga mi to bardzo. -aikon jaki miałas tam sklep??? włascicielka mowi,ze ma ten sklep ponad pół roku....ale cos nie wydaje mi sie to realne,ponieważ bywałam w okolicach tego sklepu i nie widziałam go.
|
|
DoPrze a po co w tej sprawie konsultacje społecznie nie bardzo rozumię. Technologia ta jest technologią bezpieczna a wszelkie uwagi oparte sa w głownej mierze na histeri i zwyczajnej zaazdrości ,że sasiad na polu którego stoi wiatrak dobra kasę zarobi. I to jest własnie motywem tych pseudokonsultacji społecznych czyli zwyczajna zazdrość. Ciemnota i chołota zawsze b edzie usiłowała walić kłody pod nogi ludziom którzy coś robią a jak juz coś z tego maja to u zazdrośników dosłownie katastrofa. Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
STRONG ul. Kazańska 28.
|
|
Sklep nazywa sie STRONG JEST NA KAZANSKIEJ W NOWYCH BLOKACH NA ROGU ZNAJDUJE SIE SKLEP MIESNY PODGORZE TO TRORZE WYRZEJ I ZNAJDZIESZ POLECAM Kasia..
|
|
W Lordzie na Mazowieckiej
|
|
Chodzi o wartość sentymentalną, jak się nie znajdzie, pewnie zamówię drugą, ale na razie jeszcze raz proszę o pomoc w poszukiwaniach- może akurat ktoś zauważy leżącą gdzieś na ulicy... Podejrzewam, że spadła podczas wsiadania do samochodu.
|
|
JA CZEKAM NA POWAZNE ODPOWIEDZI,UCZCIWYCH LUDZI. Mam pytanie?warto czy nie?
|
|
darku ja tak nie umiem...jezdze dosc bezpiecznie i szybko(przyczyna wypadkow w wiekszosci jest stan drog i pogoda) ale z dziecmi a wiec nie ma mowy o jezdzie dluzej...one tez maja dosc dlugiej jazdy... Kasia..
|
|
http://www.alkoholeswiata.pl/opakowanie_piwa_lomza_niepasteryzowane_nagrodzone_w_najwiekszym_konkursie_designu_na_swiecie,39# :D Kasia..
|
|
kto pisze, że jedzenie tam jest niedobre, to chyba go nawet nie próbował, lub ma jakiś cel w tym aby to pisać
|
|
martuchnam napisał(a): > darku ja tak nie umiem...jezdze dosc bezpiecznie i > szybko(przyczyna wypadkow w wiekszosci jest stan drog i pogoda) > ale z dziecmi a wiec nie ma mowy o jezdzie dluzej...one tez > maja dosc dlugiej jazdy... > Nie rozumiem jak pogoda może byc przyczyną wypadków. No chyba że jedziesz tak samo w deszcz/sniezycę jak i podczas dobrej pogody. Stan dróg też jest jako taki, tyle że w większościsądrogi jednojezdniowe na których manewr wyprzedzania jest najbardziej niebezpieczny. Ale niezaleznie od tego przyczyną wypadków są LUDZIE ! Nie ma co zwalać na pogodę, dziury w jezdni czy plamy na słońcu - dostosowuje sie predkość do SYTUACJI I OKOLICZNOŚCI !
|
|
Niektórym stołującym się po barach w Ostrowii to nawet kuchnia Okrasy w Bristolu by nie pasowała ...
|
|
Przypominam, że tematem był wolny termin a nie opinie o jedzeniu.
|
|
kazdy ma swoja opinie na dana sale, moze komus nie smakuje i to pisze, po to jest forum... wiec nie komentujcie o jakiejs kuchni... np.BULWERS
|
|
Mam pytanie? czy oplaca sie dla ludzi pracowac w tym miescie za 2000tys zl netto miesiecznie za 8 godzin pracy w sklepie.
|
|
Nie opłaca się :) Powinno sie pracowac w sklepie za 800 zł netto:):) Kasia..
|
|
ludzie szkoda nerwow i klawiatury na wpm. Ta osoba ma zbyt wybujala wyobraznie. Co chwila jest kims innym, robi co innego i wymysla coraz to nowe bajki. Wystarczy przejrzec jej/jego posty i wszystko jasne. Z psychologia to chyba tylko leczenie ja/jego laczy, bo rozdwojenie jazni sie leczy :) oj jak chcialbym zobaczyc te 300 ogloszen o prace. Przewaznie na 50 osob poszukujacych sa ze 4 o prace. Takie realia, a i ze znajomosciami juz coraz trudniej o prace.
|
|
Mam pytanie? czy oplaca sie kupic mieszkanie,dom w Lomzy czy ceny niesa z kosmosu wziete w tym Miescie? Prosze o szczere posty!!!!!!!!
|
|
z tym Zezolem mamy problem tu na tym forum,moze chlopiec ma kompleksy,ale wylecza go ma dobrego lekarza hihihi.
|
|
torro , NIE to tylko taki sam DEBIL jak andzia c
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 09-03-12 12:22 Mam pytanie? czy oplaca sie kupic mieszkanie,dom w Lomzy czy ceny niesa z kosmosu wziete w tym Miescie? Prosze o szczere posty!!!!!!!! a sam szczery? gada że w butiku robi za 800 a tu szczerość wyłazi, idź szukać frajerów do zatrudnia-ka a nie się udzielasz na forum
|
|
debi40 wiesz co mi się pomyślało??? że ten Marek49 czy też Jason to pewnie sąsiad Irenaka, a z tego co ogólnie wiadomo to pinczery są głośnymi pieskami, jazgoczą prawie bez przerwy, więc ten wredny sąsiad pozbył się uciążliwego psiaka wywożąc go poza teren z którego by wrócil, a że tego pieska nie znosił świadczy to, że nie trzymał go na rękach a wrzucił do bagażnika........
|
|
POLECAM CI TEN : rudy błazen z druhem
|
|
zapytaj wujka google
|
|
Lepiej wytnij se dwa żebra i zrób se sam loda :)
|
|
|
Jest jeszcze hurtownia i tam to może być w dawnych magazynach WZGS obok warsztatów stolarskich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |