środa, 11 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tego jeszcze nie było...

przykro mi to pisac, ale mysle ze sie nie znajdzie... a co dajesz za nagrode??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tego jeszcze nie było...

Autor: aikon1

nie ma sensu dziewczyny odwodzić od tego , zapaliła się , niech spróbuje ,

ja życzę powodzenia ,

ktoś Cię posadzi o zawiść czy zazdrość ... po co ?

Nie sprzedaje się kury znoszącej złote jajka .

PS:
ludzie nie znają realiów , łatwo jest " grać " nie swoim kapitałem ,
sloneczko666 ma w sobie tyle optymizmu i to już dużo , tylko czy to wystarczy ?

Najlepszym,bezpiecznym i sprawdzonym sposobem jest jeżdżenie zgodnie z przepisami ruchu drogowego.

zezus oki..ale sugerowac sie opiniami innych nie za bardzo a juz napewno nie na tym forum pelnym zawistnych zazdrosnych ludzi...najlepiej jest sluchac samej siebie i swojej intuicji..

facmen

To jest moj nastepny biznes,ale niewiem czy sie oplaca?pozatym co sadzicie o tej lokalizacji,a dokladniej jest to ul.Prusa od strony ulicy jest tam taki fajny lokal 66m2.Tylko niewiem czy sie bedzie oplacalo butik tam otworzyc,ciuchy,torebki,miejsce mi sie podoba i jest duzo ludzi.

Nikt ze względu na cenę nie będzie jeździł do Ostrowi skoro oboje młodych jest z Łomży i okolic.

http://demotywatory.pl/3727723/Reprezentantki-Rosji

I już Polska jest na przegranej pozycji

martuchnam Ja też jeżdżę w długie trasy i uwierz mi lepiej jechać godzinkę czy dwie dłużej i przewieźć rodzinę i pasażerów bezpiecznie a i zaoszczędzisz przy tym na paliwie i mandatach :)

Kasia..

był kiedyś na kazańskiej ale juz go nie ma, moze przeniesli gdzies

zezowaty nie napaliłam sie az tak strasznie,wiem ze miejsce nie jest dobre dlatego tez cena za czynsz niska,moja rodzina tez mówi zebym nie wchodziła w to i jeszcze decyzji nie podjęlam....heh tak samo o tej "kurze znoszącej jajka..." dziekuje,ze szczerze wyrażacie swoje opinie-pomaga mi to bardzo.

-aikon jaki miałas tam sklep??? włascicielka mowi,ze ma ten sklep ponad pół roku....ale cos nie wydaje mi sie to realne,ponieważ bywałam w okolicach tego sklepu i nie widziałam go.

DoPrze a po co w tej sprawie konsultacje społecznie nie bardzo rozumię. Technologia ta jest technologią bezpieczna a wszelkie uwagi oparte sa w głownej mierze na histeri i zwyczajnej zaazdrości ,że sasiad na polu którego stoi wiatrak dobra kasę zarobi. I to jest własnie motywem tych pseudokonsultacji społecznych czyli zwyczajna zazdrość. Ciemnota i chołota zawsze b edzie usiłowała walić kłody pod nogi ludziom którzy coś robią a jak juz coś z tego maja to u zazdrośników dosłownie katastrofa.

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

STRONG ul. Kazańska 28.

Sklep nazywa sie STRONG JEST NA KAZANSKIEJ W NOWYCH BLOKACH NA ROGU ZNAJDUJE SIE SKLEP MIESNY PODGORZE TO TRORZE WYRZEJ I ZNAJDZIESZ POLECAM

Kasia..

W Lordzie na Mazowieckiej

Chodzi o wartość sentymentalną, jak się nie znajdzie, pewnie zamówię drugą, ale na razie jeszcze raz proszę o pomoc w poszukiwaniach- może akurat ktoś zauważy leżącą gdzieś na ulicy... Podejrzewam, że spadła podczas wsiadania do samochodu.

JA CZEKAM NA POWAZNE ODPOWIEDZI,UCZCIWYCH LUDZI.

Mam pytanie?warto czy nie?

darku ja tak nie umiem...jezdze dosc bezpiecznie i szybko(przyczyna wypadkow w wiekszosci jest stan drog i pogoda) ale z dziecmi a wiec nie ma mowy o jezdzie dluzej...one tez maja dosc dlugiej jazdy...

Kasia..

http://www.alkoholeswiata.pl/opakowanie_piwa_lomza_niepasteryzowane_nagrodzone_w_najwiekszym_konkursie_designu_na_swiecie,39#
:D

Kasia..

kto pisze, że jedzenie tam jest niedobre, to chyba go nawet nie próbował, lub ma jakiś cel w tym aby to pisać

martuchnam napisał(a):

> darku ja tak nie umiem...jezdze dosc bezpiecznie i
> szybko(przyczyna wypadkow w wiekszosci jest stan drog i pogoda)
> ale z dziecmi a wiec nie ma mowy o jezdzie dluzej...one tez
> maja dosc dlugiej jazdy...
>

Nie rozumiem jak pogoda może byc przyczyną wypadków. No chyba że jedziesz tak samo w deszcz/sniezycę jak i podczas dobrej pogody.
Stan dróg też jest jako taki, tyle że w większościsądrogi jednojezdniowe na których manewr wyprzedzania jest najbardziej niebezpieczny.
Ale niezaleznie od tego przyczyną wypadków są LUDZIE !
Nie ma co zwalać na pogodę, dziury w jezdni czy plamy na słońcu - dostosowuje sie predkość do SYTUACJI I OKOLICZNOŚCI !

Niektórym stołującym się po barach w Ostrowii to nawet kuchnia Okrasy w Bristolu by nie pasowała ...

Przypominam, że tematem był wolny termin a nie opinie o jedzeniu.

kazdy ma swoja opinie na dana sale, moze komus nie smakuje i to pisze, po to jest forum... wiec nie komentujcie o jakiejs kuchni... np.BULWERS

Mam pytanie? czy oplaca sie dla ludzi pracowac w tym miescie za 2000tys zl netto miesiecznie za 8 godzin pracy w sklepie.

Nie opłaca się :)
Powinno sie pracowac w sklepie za 800 zł netto:):)

Kasia..

ludzie szkoda nerwow i klawiatury na wpm. Ta osoba ma zbyt wybujala wyobraznie. Co chwila jest kims innym, robi co innego i wymysla coraz to nowe bajki. Wystarczy przejrzec jej/jego posty i wszystko jasne. Z psychologia to chyba tylko leczenie ja/jego laczy, bo rozdwojenie jazni sie leczy :)
oj jak chcialbym zobaczyc te 300 ogloszen o prace. Przewaznie na 50 osob poszukujacych sa ze 4 o prace. Takie realia, a i ze znajomosciami juz coraz trudniej o prace.

Mam pytanie? czy oplaca sie kupic mieszkanie,dom w Lomzy czy ceny niesa z kosmosu wziete w tym Miescie?

Prosze o szczere posty!!!!!!!!

z tym Zezolem mamy problem tu na tym forum,moze chlopiec ma kompleksy,ale wylecza go ma dobrego lekarza hihihi.

torro , NIE to tylko taki sam DEBIL jak andzia c

Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 09-03-12 12:22

Mam pytanie? czy oplaca sie kupic mieszkanie,dom w Lomzy czy ceny niesa z kosmosu wziete w tym Miescie?

Prosze o szczere posty!!!!!!!!

a sam szczery? gada że w butiku robi za 800 a tu szczerość wyłazi, idź szukać frajerów do zatrudnia-ka a nie się udzielasz na forum

debi40 wiesz co mi się pomyślało??? że ten Marek49 czy też Jason to pewnie sąsiad Irenaka, a z tego co ogólnie wiadomo to pinczery są głośnymi pieskami, jazgoczą prawie bez przerwy, więc ten wredny sąsiad pozbył się uciążliwego psiaka wywożąc go poza teren z którego by wrócil, a że tego pieska nie znosił świadczy to, że nie trzymał go na rękach a wrzucił do bagażnika........

POLECAM CI TEN :

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

zapytaj wujka google

Lepiej wytnij se dwa żebra i zrób se sam loda :)

Nieeee biess, dziś tylko...
http://www.youtube.com/watch?v=XdKAfe1uyB0

Jest jeszcze hurtownia i tam to może być w dawnych magazynach WZGS obok warsztatów stolarskich.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam mieszkanie 37,93 m2 przy ul. Dmowskiego, 2 pokoje z kuchnią, zadbane, do zamieszkania. Cena 260 000 zł do negocjacji.
tel. 502950676
usługi
Wykonujemy remonty domów, mieszkań. Szpachlowanie, malowanie, sufity, ścianki pł k-g. Łazienki, elektryka, układanie paneli itp.
tel. 508448180
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org