Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fachowość senatora z PO ... |
to jest kombinacja,czy my niemozemy raz w zyciu cos legalnie zrobic,zapracowac,kupic,wygrac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fachowość senatora z PO ... |
Potrzebuję pomocy. Gdzie można kupić wraz z montażem CB + antenę w Łomży? A tak przy okazji co polecicie CB + antena do 400zł.
|
|
A to specjalna dedykacja dla ..........:):):) http://www.youtube.com/watch?v=yTSiFnEg-18&feature=bf_next&list=FLhyDMwLQPwmjKYyci_wiYfQ&lf=mh_lolz nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Niee;0
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wYl9KPiiKQ8
|
|
tak pojawiają się bardzo atrakcyjne oferty pracy i na taką ofertę odpowiedział mój znajomy... Spytałem kolegę który odpowiedział na takie ogłoszenie i zatrudnił się :) Po dwóch tygodniach sam się zwolnił gdyż nie mógł się doczekać umowy o pracę :) Podobno dla dobrych pracowników umowy o pracę czy nawet śmieciowe dają po roku pracy--wmawiają ,że pracodawca mu się poznać na pracowniku a pracownik poznać robotę he he albo oferty pracy za 4,5zł netto na śmieciówce bo "taki jest rynek" heh Dużo jest takich notorycznie powtarzających się ofert pracy :) wystarczy się przyjrzeć
|
|
od biedy formułowicze pójdą na zakupy, oczywiście przy otrzymaniu rabatu :D mi się wydaje, że będzie się kręcić...Szewc, biedronka, bts... zrobią sowje.
|
|
Jak widzę wpisy tego "pseudointelektualisty" Mr_Andrzeja, to krew mnie zalewa. Trzymaj sie tematu, a nie jakieś wywody filozoficzne tu prowadzisz. Człowieku, chcesz coś pisać, to konkretnie i zwięźle. poza tym usuń te wielkie zdjęcia, albo je zmniejsz, bo to wygląda co najmniej pretensjonalnie.
|
|
Na Legionów masz sklep i serwis. rudy błazen z druhem
|
|
Może i koszmar ale jest naprawdę dobra była moją wychowawczynią.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |