Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pstryczek w nos Piorunka |
maruda , zgłosiłeś już komu trzeba ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pstryczek w nos Piorunka |
fanka bocianka , i o TO właśnie chodzi
|
|
Ha to będzie Wizna zapewne.
|
|
" Cena bardzo okazyjna(jak na norweskie warunki: " dil robisz na polskich warunkach !
|
|
itex i ronix maja zajete terminy niestety
|
|
No to ok :) Ja narazie uciekam :):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Carpooling.pl
|
|
tu niechodzi kto i za ile obchnie,tu chodzi o zeczywistosc myslenia,ale z tego co widze to jest z mysleniem i analiza rynku skapo,oczywiscie ludzie przeplacaja za nieruchomosci,jeden pracuje w Angli na budowie,druga,drugi w Niemczech na zmywaku i placa za te mieszkania i domy nierealne ceny,ale to sie skonczy za szybko chcemy europe dogonic z cenami a to sie nieda,zobaczmy inne kraje Portugalie,Wlochy,Hiszpanie,tam zarobki sa podobne jak w Polsce i ceny sa normalne,jest taniej jak w Polsce,choc te kraje sa juz dlugo e uni a u nas w Lomzy ceny jak w Los Angeles to jest chore,ale frajerzy moga placic a za 5 lat nawet 50%tego niewezma jak rynek sie ustabilizuje i opadnie ta empforia.Ale z tego co widac dopuki banki daja kredyty jest ok i ma sie prace za granica,a zona pracuje w budzetowce,ale to juz dni sa policzone i obudzimy sie reka w nocniku.
|
|
Gatitka19 zdaję sobie sprawę, że w NO zapłaciaś/eś x razy tyle co w PL, ale licz się, że zapewne ktoś - kto jest już na stałe w NO zakupił sobie własne auto, a i mało kto w Łomży pozwoli sobie na taki wydatek i taką sumę jak Ty oczekujesz, a co więcej kogo w tym kraju (czytaj PL) stać na takie zakupy :P Co więcej nie wiem czy osoba świeżo wybierająca się do NO też pozwoli sobie na takie koszta :/ Zreszto do pół czy do roku - nie pamiętam można i PL autem jeździć :) Więc sam/a widzisz.... Poza tym też musiałam sobie kupić auto w NO, ale i tam je sprzedałam, bo tu by nikt mi tyle nie zapłacił :) Proponuję Ci skorzystać z jakiegoś forum ogólnopolskiego...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |