Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak będa wygladały rzady PiS |
beda padac teraz takie firmy i tyle ja juz tez od nich nic w morde nie wloze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak będa wygladały rzady PiS |
notqs widzę, że masz zamiłowanie do nicku :I
|
|
Od jakiegoś czasu zauważyłem że ostro mi przyśpieszył. Wiem że zaraz odezwą się użytkownicy IST ze swoimi 20MB ale jest mała różnica, ja za takie łącze płacę 39zl. A byłem ostatnio w BOK i poinformowali mnie że w ciągu miesiąca mają zamiar wprowadzić prędkość 40MB. Poniżej test z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nic tak se bluzgam. Niektórych może to interesuje , nikomu nie każę się przenosić Marudo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Mam pytanie odnośnie tej restauracji na Poznańskiej Concordia kiedy otwierają w niej bar? Przejeżdżam codziennie tą ulicą i wczoraj w nocy zauważyłem, że na do tej pory dotąd pustym banerze pojawiła się reklama tego lokalu czyżby to miało jakiś związek z otwarciem?
|
|
napisał : Autor: iBOX (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-03-12 08:20 Concordia – w mitologii rzymskiej bogini zgody i harmonii, która panowała nad ładem w państwie i stosunkami wewnętrznymi w nim. Przedstawiana jako kobieta trzymająca róg obfitości w jednej ręce i gałąź oliwną w drugiej. PS Z tego co słyszałam to właśnie o tą boginią zgody i harmonii chodziło właścicielowi tej restauracji. iBOX , Ładna wklejka z sieci , no i aż CAŁE zdanie komentarza z Twojej strony , gratuluję tym razem się przyłożyłeś , a GDZIE to tak słyszałeś , że właśnie właścicielowi o to chodziło ?
|
|
W szpitalu jest dobry chirurg szczękowy :D Wyrywała mi ósemki ... Boli, bo to normalne, ale już gdy znieczulenie po kilku godzinach przestaje działać. Silne środki przeciwbólowe i na drugi dzień jest już ok :)
|
|
Jedyny wyrok wykonany w PRL za przestępstwo gospodarcze
|
|
historia bezprecedensowa nigdy dotąd nie wprowadzono do obrotu i spozycia środka szkodliwego dla zdrowia w tak wielkiej skali. Mimo to zauwazcie media milczą a opublikowanie listy zakładów w celu ostrzezenia potencjalnych nabywców spotyka sie z takim opóznieniem. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
teraz wykonuja wyroki inaczej. czyt. Roman kluska "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
koszt przeróbki pieca olejowego na gazowy jest taki , że za to kupisz sobie dobry nowoczesny piec gazowy. Pamiętaj ,ze przeróbki pieca nie dokonuje kowal tylko autoryzowana firma bo inaczej to domek pojdzie z dymem co nie daj boze a nawet jak pojdzie i ubezpieczyciel dopatrzy cie ze kowal przerabiał piec to i ubezpieczenie nie pomoze bo go nie wypłacą. problem w tym ,ze kowal zrobi to o niego taniej a firma zrobi po cenie rynkowej. Jak masz doprowadzony gaz to kupuj nowy piec i zakładaj. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
krotko mowiac - jebal to pies! jestesmy zombi nie tylko od soli ! Kasia..
|
|
jasne ,że prawda ;) przykładowo w sobotę kupiłem nową bluzę bawełnianą z H&M za 7,50 przeceniona z 15. jak komuś nie pasuje to niech nie chodzi do takich sklepów, proste ;)
|
|
wybierz się i sprawdź jak to jest. nie zawsze trafisz na coś godnego uwagi ,ale kto nie sprawdzi ten nie będzie wiedział...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |