Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korwin chce rżnąć LGBT. |
dobra reklama nie jest zła, nawet fajne te rejsy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korwin chce rżnąć LGBT. |
choc mam cicha nadzieja ze w koncu sie zmobilizuja wszyscy i ruszymy w y j eb a c ich z rzadu sila
|
|
grubaryba-- człowieku tu niczego konkretnego nie dowiesz.Jak zwykle banda mądrali pisze o wszystkim tylko nie o temacie. Skórw..ysyństwo i tyle. Zamiast do szkoły lub roboty to siedzą i piszą o kurestwie.A człowiek konkretnej informacji potrzebuje. Brak słów na takie buractwo.
|
|
ja wyrywałam w tamtym tygodniu u dr Tryniszewskiej i baaaaardzo polecam!!!! dała mi takie mocne znieczulenie ze nic nie czułam!!! a poza tym jest bardzo miłą i sympatyczną kobietą ,która podeszła do mnie z wielką troską:))) bardzo bardzo polecam!!!!
|
|
Nie ma co narzekać na pks I tak po mimo trudności finansowych jakoś tam ciągną
|
|
ona przyjmuje w szpitalu na kase chorych, ale trzeba sie zapisac i czekac ok 2 tygodni. ja byłam u niej w gabinecie na ul. Prusa 14 ,ona we wtorki i czwartki przyjmuje i zapłaciłam 100 zł. Najlepiej zadzwonic do niej do szpitala w dzien i umowic sie, a jesli chcesz szybko to tez zadzwon tylko powiedz ze chcesz prywatnie i wtedy pojdziesz na prusa.
|
|
Hej mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Panem Andrzejem Klepackim?? Czy on przyjmuje na Małachowskiego w Łomży, bo mam sprzeczne info.. Jakie macie o nim zdanie? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdro.
|
|
U mnie na ślubie i weselu fotografem był Paweł Wądołowski. Moim zdaniem gość konkretny chodz nie tani. Fotografuje przygotowania od samego rana do umówionej godziny zdjęcia fajne nieszablonowe ma swój styl. Polecam.
|
|
A gdzie Ojciec się nabawił tego cholerstwa?
|
|
Gdzie kupię KABEL RS 232 NULL MODEM ?
|
|
Czy ma ktoś numer tel do doktora? bardzo prosze o namiary
|
|
Interesuje mnie Łomża, więc dziękuję Ci bardzo za pomoc :*
|
|
dobrze ze dupe ze soba zabrales,laptop to male piwo,ale **** jak by zostala ta wtedy juz problem niemogl bys srac hehehe.
|
|
Witam. Czy mógłby mi ktoś podac adresy wszystkich komisów samochodowych w Łomży i okolicach? Z wyłączeniem komisów na ul. sikorskiego. Byłbym bardzo wdzięczny i zobowiązany. Pozdrawiam
|
|
I numery tel. też?
|
|
jeśli chodzi o RS232 DB25 F/F czyli 25 żeńsko/żeński to jest w Unitechniku
|
|
chodzi mi o porzyczke ok 600pln na np 6 miesiecy.
|
|
Witam Uprzejmie proszę o jakieś informacje o panu Bikowskim , ten Pan , który był zegarmistrzem w galerii Stokrotka... Gdzie się przeniósł i w jakich godz. ma czynne????
|
|
a czy Pan Bikowski nie jest na Al. Legionów przy Epoce już od wielu lat? Jest tam Ojciec i Syn. Nie wiem Kto gdzie. rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |