Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapaść!!!! fakty mowią same za siebie!!!!!!!!!!!! |
to już nie te czasy żeby byle kto ze zwykła pstrykawką siedział darmo za stołem i jadł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapaść!!!! fakty mowią same za siebie!!!!!!!!!!!! |
no wlasnie nie rozumiem nawet za nie umyslne spowodowanie smierci jest wiezienie no krocej ale jest gdzie prokurator cwel i sad maja sumienie moze dla nich takie male dziecko to jeszcze nie czlowiek bo to bezmozgi czy jak na stanowiskach
|
|
no i co Wy na to ludzie my im biednym dajemy zapomogi finansowe u nas naprwde ludzie chorzy nie maja na leczenie bo trzeba dac j e b a n y m pedofilom greckim leniom i darmozjadom ktorzy ni placa podatkom
|
|
Ludzie to najlepiej za darmo by chcieli mieszkania,ziemię pod inwestycje,pracowników! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy to zajrzyj tu warto!
|
|
no pewnie,Polak potrafi.
|
|
Dziękuję wszystkim życzliwym i współczuję osobom równie ciężko chorym co mój mąż. Chodzi o tomografię nerek , a szczególnie prawej i prawdopodobnie moczowodów i pęcherza. Proszę moderatora o zablokowanie lub usunięcie osoby o pseudonimie "Fanka bocianka" . Dziękuję
|
|
Pareslow nie denerwoj sie bo ci zylka peknie,a z tego co wiem rekrutacje prowadza w biebrzy na mis Lomza i Podlasia,pozatym o niczym wiecej w tej chwili mi niewiadomo.
|
|
podobno wizyta już 70zł.
|
|
Polecam. Na pewno warto. Bardzo dobre podejście do pacjentów :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |