Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wirtualne Media: „Wiadomości” pominęły Konfederację. Politycy komitetu mówią o kłamstwie |
wflom te, szofer Ty czytaj i ucz się, bo będziesz powietrze woził !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wirtualne Media: „Wiadomości” pominęły Konfederację. Politycy komitetu mówią o kłamstwie |
Mój to wyglądał mniej więcej tak,rama była umieszczona na 3 płozach dwie z tyłu i jedna z przodu.Wszystkie płoży były przymocowane na stałe ,a wykonane były z aluminium9Nie wiem czy pamiętasz na autodusach San były takie pasy ozdobne przez całą długość i szerokie na ok 2o cm Silnik był umieszczony z tyłu,a kierowało się statecznikiem pionowym ,który był za śmigłem.Ach się śmigało.Ale śmigło od teg mam jeszcze do dziś.
|
|
Re: Wirtualne Media: „Wiadomości” pominęły Konfederację. Politycy komitetu mówią o kłamstwie |
haha,kiedyś matka kupiła mi nową czapkę taką z daszkiem,a mi ją podczas jazdy zerwało i przez smigło przeleciała.Zawróciłem po nią ,ale z jednej czapki zrobiły mi się dwie-:)
|
|
a śmigło z czego zrobione ?
|
|
miałem na myśli śmigło
|
|
mały to musisz go nauczyć zasad trochę:)
|
|
Próbujesz się z panami zabawiać dziecko nie ma co jeść a ty z panami się zabawiasz zboku NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU JACEK
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |