Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny przestępca w PiSlamskiej służbie |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny przestępca w PiSlamskiej służbie |
młody wykrztałcony, Tomuś, masz nawalone pod sufitem !
|
|
Martuchna hmm. ja nic nie wiem o wychowaniu dzieci:))) ale w tych rozpasanych czasach trudno wychować dziecko bo z jednej strony chuchać to tak nie za bardzo bo drugie dziecko wejdzie na głowę.
|
|
ja nie chucham i nie dmucham na dzieci...one maja nauczyc sie samodzielnosci...kilka siniakow tyg to nic zlego..poza tym napewno moje dzieci wiedza co to sex z czym sie to wiaze i jakie sa konsekwencje braku zapbezpieczenia...ogolnie rozmawiam z dziecmi o wszystkim na duzo im pozwalam ale tez mam pewne wymagania i wcale a wcale nie zaluje i nie zalowalam tego ze mialam dzieci w mlodym wieku facmen
|
|
_maly_ , nie mogłem , bo przyszedł do mnie z ostatnim namaszczeniem i tak mnie pomazał olejami, że do teraz nie mogę się domyć , Ty ubierz się ładnie , uczesz i szykuj na imprezę Chrystotekę , ale będziesz miał ubaw po pachy,
|
|
W klubie kyokushin odbywają się treningi MMA. facmen
|
|
Na dodatek wprowadzają zmiany np: skrócenie czasu pracy pływalni nr 1 do godz. 20 ostatnie wejście o 19, czy chociażby zniesienie karnetów za 450 zł, czy zakaz korzystania z urządzeń rekreacyjnych dla uczniów z SP10 i PG 2 gdzie jest logika w takich działaniach. Wydano parę milionów na przebudowę pływalni i po co ? Imprezy organizowane przez MOSiR ? Większość pomysłodawców to trenerzy poszczególnych dyscyplin, a MOSiR tylko się przyłącza...itp facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |