Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna przekręcona wystrzeliła totalnie inteligentnie inaczej. |
zezowaty hahahahahahaha ale się z tobą bawię debilu :))))))))))))))))))))) Haahahahahahahhahahahhahahahahahahahaha....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna przekręcona wystrzeliła totalnie inteligentnie inaczej. |
zezowaty łykasz debilu wszystko hahahahahahahahaahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaahhahaaahahahahahhahahahahhahahahahhaahhaahahahahahahahhahahahahahhahahahaaahhahahahaahahhahahaha
|
|
zezowaty chaaahahahhahhahahah debilu łykasz wd\wszystko chamski pomiocie kto by nie napisal lykasz i przejmujesz do siebie Dekluuu hahahahahhahahhahahahahahahahhaahahahaahahahaahahahahah
|
|
zezowate hahahaha.. debilu skończ kilka klas więcej debilu hahahahahahah strach mnie obleciał hahahahahahah
|
|
Nie sra na asortyment?
|
|
A ja tam lubie Polo , panie zawsze mile, doradza , cos z promocji podpowiedza .
|
|
Nowy łomżyński portal ogłoszeniowy Możliwości: -Ogłoszenie jest dodawane natychmiast -Możliwość dodania 6 zdjęć. -Możliwość wypromowania ogłoszenia -BARDZO DUŻO kategorii -Forum link http://lomzaogloszenia.cba.pl/ Borys-50
|
|
martuchnam - Hehehe prawda w oczy kole. Jak to mówią uderz w stół a nożyce sie odezwą. I tak wogole nie wpier...am sie w czyjes zycie. Wypowiedzialam sie jak wiekszosc. To ty opisujesz ze zaszlas w ciaze w wieku 17 lat wiec odbij hehehe.... Rusz mozgiem i zacznij myslec TO NIE BOLI !!!
|
|
ale ty chyba nie umiesz czytac...ja swiadomie chcialam dziecka w wieku 17 lat a wyzej napisalam ze nie wyszlo i zaszlam w ciaze pozniej...zaloz okulary pajacu lub skoncz szkole i naucz sie czytac...a prawda mnie nie kole..ja sie nie mam czego wstydzic...mam wspaniale dzieci dobrego meza itd...a poza tym mam wlase zdanie i pewosc siebie ktorych to cech ci chyba brakuje...a juz napewno oceniajac ludzi po okladce to brakuje ci mozgu..
|
|
chcesz wiece to na maila
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |