Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konfederacja w Łomży. |
Nawet ładnie to nasze miasto wyglądało nocą :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konfederacja w Łomży. |
Ja polecam 692204743 Rafał, ale zapomniałam jak nazywa się jego nauka jazdy.
|
|
A tak samemu wsiąść i pojechać gdzie oczy poniosą to ciężko ?? Aż całą bandą trzeba jechać ?? Ja tak robie wsiadam i jadę , aby na noc do domu wrócić :):) rudy błazen z druhem
|
|
Bo w nocy każde koty są czarne ,
|
|
Czy w Łomży przyjmuje prywatnie jakiś dobry chirurg dziecięcy?
|
|
Za nium nie :) Ale za jego zaciętą płytą tak :):) Trzeszczał wkoło te same pierdoły a teraz co ??? rudy błazen z druhem
|
|
Nierozumiem tego,brakuje lekarzy czy co,jest szpital itd,placimy skladni do ZUS i do tego musimy jeszcze placic prywatnie,sadze ze nasz kraj to trzeci swiat,nawet w trzecim swiecie zachod tak robi ze maja leczenie za darmo, a w Polsce trzeba placic,jak dlugo jeszcze bedzie takie dziadostwo w Polsce.
|
|
andzia c , co wypuścili cię z Oddziału Zamkniętego ? Przyszła do mnie, nie wiem skąd, zawróciła w głowie tak dokładnie; teraz rozumiem, to jest to. Jedna z nią noc i już przepadłem ref. Andzia !... o Andzia ! Patrzę wokoło i jest mi źle, coraz więcej widzę i jeszcze więcej. Muszę więc szybko z nią spotkać się, z Andzią życie będzie łatwiejsze. ref. Andzia !...o Andzia ! Teraz już bez niej nie mogę żyć. Wszystko, poza nią, jest nieważne; świat w kolorach daje mi, ja i ona już na zawsze.. ref. Andzia !... o Andzia !
|
|
zezowaty ty żyjesz życiem wirtualnym myślisz że twoje wirtualne życie na kogoś w realu ma wpływ:))) hahaha.. żebyś żył w realu to byś nie miał czasu na internet:)) bo normalni ludzie poświęcają czas rodzinie a nie gatkom w internecie:))
|
|
rolnik69 kwintal żyta ile kosztuje zasiej w doniczkach marychę będziesz miał większy zysk a jak cie złapią to odpokutujesz na sekcji 3 miechy:)) no chyba że za recydywę pójdziesz siedzieć to wydłuży się tobie wyrok:)))
|
|
Milenka ,dochodzę do wniosku ,że musisz mieć jednak krzywy ryj skoro nik Cię na stancje nie chce.
|
|
Witam! Jestem pracownikiem firmy "Styl-Mebel". Domniemam iż jest Pani nie zadowolona z naszych usług. Wydaje mi się, że zazwyczaj osoby, którym nie odpowiada to co robimy, dzwoni do szefa i powiadamia go o tym. Nie mieliśmy natomiast żadnych telefonów i skarg. Gdyby zgłosiła Pani że coś jest nie tak, na pewno byśmy to naprawili. Proszę o maila z informacją co i gdzie mamy zrobić, z chęcią pomożemy. Patrząc na Pani posty z drugiej strony, wygląda to tak jakby rzeczywiście Pani promowała producentów mebli. Polska to wolny kraj i oczywiście ma Pani do tego prawo, lecz proszę przy tym nie ubliżać firmom o których albo nic Pani nie wie, albo nie powiadomiła nikogo o rzekomych szkodach. Pozdrawiam, Paweł.
|
|
Meg...nie dawno słuchałam tego starocia.Jest świetny;-)
|
|
To jakieś horrendalne nieporozumienie - przecież ta łazęga nie wychodzi z chałupy. Wrodzona cykoria i mania prześladowcza trzymają go w szachu ...
|
|
zezowaty rozumiem czego siedzisz w necie bo nawet honoru kobiety nie potrafisz obronić deklu.
|
|
widze ze w waszej wyobrazni zaszły juz poważne zmiany :)))))
|
|
koło ch*ja mi to lata, gratuluje
|
|
?
|
|
skubi 18,ty juz dawno masz zjechany nie tylko mozg ale i psihe tez.
|
|
adamosxx, może umówimy się jutro na " bilarda " ?
|
|
adamosxx nie warto ruszać g.. bo śmierdzi....
|
|
I tu bez żadnych jaj tylko prawdziwie chce podziękować naszym Policjantom. Czekając na kolegę pierwszy raz spotkało mnie sprawdzanie. Czyli zauważył mnie Policjant podszedł kulturalnie zapytał co tu robie z kand jestem itd. Grzecznie odpowiedziałem co i jak podziękował i odszedł. Można by się czepiać że zawracał mi gitarę itd. Ale to jest jego praca i przez to czuje się bezpieczniej. A co do podejrzewania nie dziewie się bo mam 190 cm wzrostu, przykapowany itd. Dlatego granuluje i oby tak dalej kulturalnie i tematycznie. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
|
Witam . Ja polecam Tomasz Pachudzki . Zakład jest w Dłużniewie.Sam wszystko wykonuje jest dokładny.Co do ceny ja się dogadałam. Pozdrawiam
|
|
http://youtu.be/t_90FrSGDqA Borys-50
|
|
Po przyjciu z pracy odpalił normalinie odrazu pojechalem zalac zimowej ropy i smiga do dnia dzisiejszego bez problemow, heh
|
|
|
Oczywiście ten elektryk na sosnowej jest dobry i niedrogo bierze ostatnio u tego Pana byłem ze swoim autem.polecam
|
|
hahahahaha wiekszosc tu ludzi nie potrafi wyrazic swojego zdania f2f..(face 2 face)...udaja chojrakow schowani za kompem.....musza byc zakompleksieni skoro swoj zal i niezadowolenie oraz agresje wyrazaja tylko a forach takich jak to a poza tym nic madrego ani przydatnego nie potrafia powiedziec
|
|
Nie wiem szanowny robciu, widok z okna sem. mam tylko w piątki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |