Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ropa do Polski stop już w poniedziałek |
OOOOO Taki sport w Łomży :/ Nasza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ropa do Polski stop już w poniedziałek |
poprostu tam jest tyle indeksów, że zapomnieli w systemie zmienic ceny na orbit. wielkie mi halo
|
|
A takie stroje to chyba są drogie? http://www.pzfa.pl/pliki/fa/fa5a.jpg Możecie jeszcze się zapisać tu: http://www.pzfa.pl/?go=futbolamerykanski to może Wami pokierują. Ja chętnie będę chodził na mecze!
|
|
parafia Miłosierdzia Bożego ołtarz papieski kwiecień
|
|
degreg Widzę, że jedyny problrm z Owsiakiem to to, że nie propaguje tzw. 'wartości". Jakij wiary to cyba wiesz. I to wiele wyjaśnia. Nie ważne co robi, ważne, że nie pada na kolana przed ołatarzami. Uomżan Zajrzyj na stronu Caritas i porównaj. potem zabieraj głos.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak uważacie która siłownia w lomży jest najlepsza ????????????
|
|
otóż....jak to mawiał mój dziadek -pieeeerrrrrddolicie hipolicie.Te ceny to nic innego jak tz czynnik ludzki ,bo na jaki grzyb kasjerce przesuwac przecinek jak ona i tak z tego nic nie ma.Ten co mysli ze kasjerka po robocie idzie z utargiem do kibla i tam szybko go przelicza i nadmiar chowa do kieszeni,jest w duzym błedzie,nie ma sensu zawyzanie cen gum bo na takim sklepie jak stokrotka to te pierdułki sa najmniej wazne.Biznes w takich sklepach opiera sie na przewalaniu wielkich ilosci towarów najczesciej nie w promocyjnej cenie choc na to wyglada,dogadywaniu sie z róznymi masarniami ,na odbiór towaru który nie zszedł,lub bardzo sprawnemu uzdrawianiu ww wedlinki ,kurczaczków,itp,unikaniu strat ,które sa najwiekszym problemem marketów.Dlatego w hipermarketach co sie nie sprzeda ,to na tyłach jest smazone,pieczone gotowane ,i spowrotem na pólki,albo do barów .Jesli chodzi natomiast o przewałki pieniezne ,to szybciej was wywala w kosmos w tych blokowych sklepikach,co to własciciel sam sobie sternikiem,jak cie walnie na fajkach,to jego ,a jak sie nie uda to cie ładnie przeprosi bo sie cena zmieniła czy cos tam
|
|
jezeli ktoś był na siłowniach w innych miastach niż Łomża, to wie że w Łomży niema prawdziwej siłowni. KONIEC I KROPKA
|
|
heheheh żartuje :D
|
|
[img=http://img432.imageshack.us/img432/9207/1953targnazambrowskimrynku4yd.jpg] Sory , ale spieprzyłem sprawę.
|
|
Powiem krótko ... kto za dużo dziękuje, ten się pucuje...(chodzi o ptysia.) Wystarczy że się naczytałem w tym temacie onim. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
ptysiu91 dziecko 4lomza ;-/ Nasza
|
|
Siłownia powinna być wyposażona w klimatyzację i musi być w niej świeże powietrze, sprzęty muszą być czyste i zadbane. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Dziwię się, że Panu Mościbrodzkiemu przeszkadzają dzieci :/:/ W ogóle tego nie rozumiem. Przecież dzieci to sama radość i aż miło popatrzeć, jak się bawią, biegają itp. Ale jak tu się bawić na polu mionowym, gdzie aż roi się od psich gówien ??? Podejrzewam że ta sytuacja w dużym stopniu przerasta zagrożenie naszych wojsk w Iraku. Ludzie, czy cieszyliście się jak Wam kiedyś pies nasrał w domu ? Raczej nie :/ No to pomyślcie, bo podwórka, osiedla i trawniki to Nasza wspólna własność. Życzę takim ludziom, żeby ich dzieci i zarazem oni sami nieraz w życiu wpakowali się na taką mieliznę i mieli nauczkę. Pozdro dla autora postu, bo jestem absolutnie za i dla wszystkich, którzy są z nami :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
To JPII powedział, że Bóg jest ten sam i jeden, choć w różny sposób nazywany i czczony. Wynika z tegi, że wszystkie wyznania są równouprawnione, a różnią się tylko obrzędami. Mnie akurat żaden obrzęd nie jest potrzebny bo mam swój i to najbardziej intymny, ale Bóg jest ten sam więc spory o "prawdziwość" lub"nieprawdziwość" kościołów i wyznań nie mają żadnego sensy bo są sporami tylko o umowne obrzędy. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
macie te pomysly... tir i trapolina...a co do strojow to nie sa tanie ale tez nie kosztuja 100000000$ nie wiadomo ile... ochraniacze kask i korki to najdrozszy biznes z tego calego przedstawiania. _73_
|
|
Witaj Ata! Wreszcie odezwała się jakaś kobietka. W dodatku masz takie samo zdanie jak ja. Drogie Panie odezwijcie się bo do tej pory prym w dyskusji wiedli Panowie! Kupowanie w ciucholandach staje się modą o czym świadczy chociażby to forum: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |