czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ropa do Polski stop już w poniedziałek

OOOOO Taki sport w Łomży :/

Nasza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ropa do Polski stop już w poniedziałek

poprostu tam jest tyle indeksów, że zapomnieli w systemie zmienic ceny na orbit. wielkie mi halo

A takie stroje to chyba są drogie? http://www.pzfa.pl/pliki/fa/fa5a.jpg
Możecie jeszcze się zapisać tu: http://www.pzfa.pl/?go=futbolamerykanski to może Wami pokierują. Ja chętnie będę chodził na mecze!

parafia Miłosierdzia Bożego
ołtarz papieski
kwiecień

degreg
Widzę, że jedyny problrm z Owsiakiem to to, że nie propaguje tzw. 'wartości". Jakij wiary to cyba wiesz.
I to wiele wyjaśnia. Nie ważne co robi, ważne, że nie pada na kolana przed ołatarzami.

Uomżan

Zajrzyj na stronu Caritas i porównaj. potem zabieraj głos.

Treść jest ukryta

Jak uważacie która siłownia w lomży jest najlepsza ????????????

otóż....jak to mawiał mój dziadek -pieeeerrrrrddolicie hipolicie.Te ceny to nic innego jak tz czynnik ludzki ,bo na jaki grzyb kasjerce przesuwac przecinek jak ona i tak z tego nic nie ma.Ten co mysli ze kasjerka po robocie idzie z utargiem do kibla i tam szybko go przelicza i nadmiar chowa do kieszeni,jest w duzym błedzie,nie ma sensu zawyzanie cen gum bo na takim sklepie jak stokrotka to te pierdułki sa najmniej wazne.Biznes w takich sklepach opiera sie na przewalaniu wielkich ilosci towarów najczesciej nie w promocyjnej cenie choc na to wyglada,dogadywaniu sie z róznymi masarniami ,na odbiór towaru który nie zszedł,lub bardzo sprawnemu uzdrawianiu ww wedlinki ,kurczaczków,itp,unikaniu strat ,które sa najwiekszym problemem marketów.Dlatego w hipermarketach co sie nie sprzeda ,to na tyłach jest smazone,pieczone gotowane ,i spowrotem na pólki,albo do barów .Jesli chodzi natomiast o przewałki pieniezne ,to szybciej was wywala w kosmos w tych blokowych sklepikach,co to własciciel sam sobie sternikiem,jak cie walnie na fajkach,to jego ,a jak sie nie uda to cie ładnie przeprosi bo sie cena zmieniła czy cos tam

jezeli ktoś był na siłowniach w innych miastach niż Łomża, to wie że w Łomży niema prawdziwej siłowni. KONIEC I KROPKA

heheheh żartuje :D

[img=http://img432.imageshack.us/img432/9207/1953targnazambrowskimrynku4yd.jpg]
Sory , ale spieprzyłem sprawę.

Powiem krótko ... kto za dużo dziękuje, ten się pucuje...(chodzi o ptysia.) Wystarczy że się naczytałem w tym temacie onim.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

ptysiu91 dziecko 4lomza ;-/

Nasza

Siłownia powinna być wyposażona w klimatyzację i musi być w niej świeże powietrze, sprzęty muszą być czyste i zadbane.

Dziwię się, że Panu Mościbrodzkiemu przeszkadzają dzieci :/:/ W ogóle tego nie rozumiem. Przecież dzieci to sama radość i aż miło popatrzeć, jak się bawią, biegają itp. Ale jak tu się bawić na polu mionowym, gdzie aż roi się od psich gówien ??? Podejrzewam że ta sytuacja w dużym stopniu przerasta zagrożenie naszych wojsk w Iraku. Ludzie, czy cieszyliście się jak Wam kiedyś pies nasrał w domu ? Raczej nie :/ No to pomyślcie, bo podwórka, osiedla i trawniki to Nasza wspólna własność. Życzę takim ludziom, żeby ich dzieci i zarazem oni sami nieraz w życiu wpakowali się na taką mieliznę i mieli nauczkę.

Pozdro dla autora postu, bo jestem absolutnie za i dla wszystkich, którzy są z nami :)

To JPII powedział, że Bóg jest ten sam i jeden, choć w różny sposób nazywany i czczony. Wynika z tegi, że wszystkie wyznania są równouprawnione, a różnią się tylko obrzędami. Mnie akurat żaden obrzęd nie jest potrzebny bo mam swój i to najbardziej intymny, ale Bóg jest ten sam więc spory o "prawdziwość" lub"nieprawdziwość" kościołów i wyznań nie mają żadnego sensy bo są sporami tylko o umowne obrzędy.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

macie te pomysly... tir i trapolina...a co do strojow to nie sa tanie ale tez nie kosztuja 100000000$ nie wiadomo ile... ochraniacze kask i korki to najdrozszy biznes z tego calego przedstawiania.

_73_

Witaj Ata!
Wreszcie odezwała się jakaś kobietka. W dodatku masz takie samo zdanie jak ja.
Drogie Panie odezwijcie się bo do tej pory prym w dyskusji wiedli Panowie!
Kupowanie w ciucholandach staje się modą o czym świadczy chociażby to forum:
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org