Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo będziesz głosował/a? |
Opel Sintra 7 osób, 99r., 2.2 td klima, itp itd zero wkładu finansowego, tel. 692 545 372
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo będziesz głosował/a? |
I dlatego adamosxx jest największym polskim patriotą na tym forum :):):) Ozory precz od mojego idola adamosxx-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żmije zdradliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***** ***
|
|
Andrzej ma przyjechać promować swój tomik wierszy pt"89 białych róż" o to jeden z nich Dla P. Szymborskiej Braknie mi Ciebie w moim narożniku mimo że nigdy nie stąpałaś po ringu. Pozostaną wiersze. "Dziękuję" to za mało... A. Gołota
|
|
maruda, chłopie czegoś Ty się opił ? czyżby Papa Pierdzyk urok na Ciebie rzucił ?
|
|
Och maruda jak ja ci zazdroszczę tych garnków i guzów , mam prośbę zostaw dla mnie Omanie b.Ciebie proszę, tyle innych jest foczek. Omania jest wspaniała i co ważne lubi wino heh. Jutro kupie cały zestaw garnków :-))
|
|
Witam. Czy ktoś zawierał umowę z tym biurem nieruchomości? Można mu zaufać? Prosiłbym o jakieś info. pzdr
|
|
Mam Tylko to co napisałem .
|
|
Proste tak się nie da.Zobaczysz że będzie i coś więcej.... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
tomo1233 Planuje benzynke ale nie wiem czy brać 2,2 w manualu czy 3,0 w automacie Nie wiem jak ten automat się bedzie spisywał _maly_ Co masz na myśli pisząc, że bedzie potrzebował lawety. lunatyk19 Dzięki ale diesela nie chce.
|
|
a co kupujesz dom?
|
|
niema takiego czegos.
|
|
Baska widac ze mózg przeorany ostro tym zchemizowanym smierdzacym zielskiem!
|
|
Andy że zobaczysz co? :D podteksty? rudy błazen z druhem
|
|
10 puszek mleka na miesiąc to strasznie dużo.........
|
|
adamosxx to moim zdaniem człowiek samotny, nie potrafi na skutek zaburzeń emocjonalnych zaistnieć w swoim środowisku. Jako ktoś anonimowy próbuje wyróznić się za wszelką cenę, szczególnie pod wpływem środków odurzających. Sadzę, że zadowolenie przynosi mu krytyka innych, obelgi i negatywne opinie. Jest wtedy dumny z tego, że jest reakcja, im większe bzury wypisuje tym większa dyskusja na forum. Tak naprawde jest inteligentny i wyśmiewa się ze wszystkich, u których wzbudził gniew i oburzenie. Tak naprawdę nie myśli tak jak pisze. On jest zawsze tak jakby wogóle nic nie robił, nie pracował. Forum to jego sposób na życie, na złagodenie osobistych problemów
|
|
SUPER ;) powodzenia .... Koszt można sprawdzić bezpośrednio na stronie DermaVisage
|
|
a jaka moc maja te zarowki
|
|
Mrauuu ja ma tylko małe pobożne życzenie chce widzieć cały czas uśmiech na twej twarzy. Chyba mogę Ciebie oto prosić?;) oremi przyjaźnie się z kobieta od ponad 20 lat po prostu dokonaliśmy wyboru albo przyjaźń albo coś więcej. Dłużnej ja znałem niż jej chłopak później maż małżeństwo trwało tylko rok czasu a moja przyjaźń trwa wiele lat. A wcale nie jest powiedziane że nie mógłbym być jej byłym;))) oremi dolicz z 10 lat i łysinę to wtedy będę ja:))))
|
|
Z tego co czytałem na forach to Emitel nie dogadał się z operatorem obiektu w Ławach dlatego teraz jest z ulicy Kopernika co wpłynęło na moc zaledwie 5 kW ( w Ławach plan 100) wiec pozostaje czekać do 2013 albo dłużej. Co do mux 1 to Łomży ma zacząć odbierać przez 1 czerwca 2012 roku z nadajnika w Łomży a ktoś może wie z którego z tego co widziałem jadąc z Zambrowa do Łomży to po prawej mamy nadajnik oraz zobaczyłem że po lewej stronie w okolicach sadów jakiś powstał wiecie do czego on będzie słuzył ?
|
|
W tym samym kontekście można rozpatrywać prawdziwość przyjaźni... ... między kapłanami - księżmi i Bogiem oraz Jego wiernym - Ludem Bożym. Prawdziwa przyjaźń miedzy ludźmi nie tylko mężczyzną i kobietą na pewno gdzieś istnieje tylko gdzie i jak ją znaleźć w tym zakłamaniu społecznym zbudowanym an konflikcie danych i konflikcie wartości z powodu różnic powszechnie nazywanych konfliktem interesów. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również nie tylko ta religijna historia...
|
|
Jeżdżę sintrą 2,2 już 3 lata nie ukrywam że handlarz mnie oszukał i ukrył usterkę(chłodniczka oleju była do wymiany).Poza tą usterką 3 lata użytkowania auta i tylko wymieniłem koncówkę drązka co ze zbieżnością wynisło mnie około 120zł i to wszystko .Auta za nic nie sprzedam i nie zamienię na nic innego.Niby opel a auto ma blachy w ocynku.Buda duża,pzestronna 7 miejsc szybko można je wyjąć i przewieść nawet 800 kg towaru.Ale w tym wszystkim najważniejsze jest jedno jak na te czasy,zużycie paliwa na trasie spala mi 9,26-970 gazu po mieście ze 2 litry więcej. czyli to samo co audi a komfort niewyobrażalnie większy już pomijając przystepną cenę zakupu.
|
|
wpm, "na zachodzie, tam kosztuja w duzych miastach do 100000 tys euro,mam na mysli luxusowe mieszkania" ogarnij się... w każdym temacie o nieruchomościach piszesz że jest za drogo, próbujesz zaklinać rzeczywistość... Wszędzie na świecie tak jest, że nie każdego stać na własny dom czy mieszkanie. A w Łomży ceny stoją od lat bo jest równowaga popytu do podaży i nie sądzę żeby to się zmieniło.
|
|
Mr_Andrzej Autor postu chyba wyraźnie zaznaczył "... bez żadnych podtekstów ?" Anty-seksualny jesteś.
|
|
i tu zaczynają się schody...ponieważ świetlówka kompaktowa to nie jest żarówka...nazwa "żarówka" wywodzi się od tego, że jest tam żarnik, natomiast w świetlówce kompaktowej (ew. energooszczędnej) nie występuje taki element i dlatego nie może być ona nazwana żarówką. Ponawiam pytanie: Co jest na sprzedaż w tym temacie? Jestem ciekawy jak może wyglądać żarówka energooszczędna :)
|
|
TO NIE KTOŚ, TYLKO MPEC W PYTKĘ CHCĘ NAS ZROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!! A ja zapytam jeszcze raz . Gdzie są wasze słowa z ubiegłego roku że podwyżek nie będzie . No gdzie są sie was MPEC-iaki pytam ???? ZROBILIŚCIE Z GĘBY DU..Ę I TYL !!!!!!!!!!!!
|
|
OjciecR co ty taki zawsze przeciwny jestes,troszke znam sie na cenach,i wiem ile gdzie co kosztuje,a Ty masz nieruchomosci czy co?ze zawsze sie unosisz,wiesz dobrze o tym ze w Lomzy ceny sa z kosmosu wziete,pozatym mam juz dom,pobudowalem,kupilem dzialke itd,i wiem ile kosztuje budowa domu w Lomzy,tylko ci pseudo biznesmeni chca o 70%wiecej za to co nie jest warte.
|
|
masz : tzw. żarówki energooszczędne !!! jesteś strasznie skrupulatny, nie łap się za " słówka"
|
|
Mpec swoją drogą ale spółdzielnie i prezesiki jebią nas jeszcze lepiej!!! Złodziejstwo K. MAĆ!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
w odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 09:59 Mr_Andrzej, WYPAD stąd ! mało ci politycznego, tam cię gonią To problem w zasadzie ogólny i społeczny w którym polityka nie jest bez znaczenia. _____________________________________________________________ Nikt mnie na forum nie gnoi - nie kłam - nie zabijaj prawdy - nie mów fałszywego świadectwa... ... ochrzczeni - katolicy ....
|
|
Sprawdz sobie model flatronez T710BH ma potrujną dodatkową osłonę Bright View, i atest Ecology Energy Emissions TCO 99%
|
|
tylko że nazwanie tego żarówką jest błędne niestety i staram się z tym walczyć po prostu. Nie spodziewałem się, że proste pytanie wywiąże taką dyskusję. Widać jak to na forum 4lomza prosty temat przeradza się w odrębnie inny. Świetlówka to świetlówka, a żarówka to żarówka...nie można tego mylić. @andy prawie się nie mylisz :) ale księżyc to nie źródło światła :)
|
|
system , flesz , amor , blef , fajne zespoły
|
|
mam na sprzedanie cały komputer z monitorem właśnie LG Flatron LCD 17" najchętniej sprzedam cały zestaw ale jeżeli chcesz sam monitor to za 200 z dostawą możemy się dogadać (tzn jeśli mieszkasz w Łomży bądź też blisko Łomży). W zestawie monitor, okablowanie, papiery, oryginalny karton, monitor ma chyba ok 5 lat Kasia..
|
|
... trochę jednak rozumieją ale to jednak wciąż za mało ....
|
|
Super by było odezwij sie domnie na emila tina127@wp.pl
|
|
wpm odezwij sie domnie na emila tina127@wp.pl
|
|
w odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 10:20 FANATYKOM, RADYKALISTOM, EKSTREMISTOM i innym OSZOŁOMOM , mówmy stanowcze NIE !!! ______________________________________________________________ To prawda Można by nawet powiedzieć że to "Twoje" powiedzeni jest również kontekstem Ewangelii Jezusa.
|
|
Autor: kleopatra77 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 09-02-12 10:17 ten to jest psychiczny, idź do lekarza z tymi obrazkami __________________________________________________________ A ty też idź do diabła ze swoim przekonaniami hahha Przepraszam to taki żart a raczej riposta nie gniewaj się na mnie jako i ja się nie gniewam na ciebie Kasia..
|
|
Czy ktoS orientuje się gdzie w Łomży można kupić myszkę do komputera / pendrive'a w śmiesznych kształtach?
|
|
na WFie zacznij cwiczyć, bedzie cieplej Kasia..
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 10:32 Mr_Andrzej, nie zachowuj się jak kretyn, ty debilu! ____________________________________________________________ To ciekawe jak to "debil" próbuje z człowieka zrobić debila... ... o debilizm cię raczej nie posądzam więc dlaczego zachowujesz się w swoich wypowiedziach na poziomie poniżej poziomu intelektualnego jaki ja tu reprezentuję i do jakiego ty również dorastasz ponieważ jest to poziom wyższy wyższy niż próg intelektualny 12 letniego dziecka zarezerwowany dla choroby nazywanej debilizmem. Dlaczego kłamiesz - zabijasz prawdę i dajesz fałszywe świadectwo ? Kasia..
|
|
no bo ten on to ma taką zasadę że każdy inny i się z nim nie zgadzający to tuman, idiota i głupek, który go nie rozumie bo jest ograniczony... andy a skąd pewność że ona się nie zakochała w tobie, że cie nie kocha? tak naprawdę jak się po tylu latach nie dowiedziałeś to i się nie dowiesz
|
|
Mr_Andrzej , głupota ma pewien urok, ignorancja i twój fanatyzm - nie, no cóż, pocieszę cię , że głupota nie boli, może być tylko zarażliwa i dlatego mówię ci ŻEGNAJ !
|
|
Ja też się żegnam w imię... PaPaPa
|
|
nie dostałem żadnej wiadomości
|
|
Witam zwracam się z zapytaniem... Czy ktoś z Państwa wie może jaki lekarz ortopeda przyjmuje w miesiącu lutym w poradni?? Nie mogę się tam dodzwonić a tym bardziej wyrwać z pracy żeby to sprawdzić?
|
|
Generalnie przyjaźń damsko-męska ma szanse rację bytu, ale status obojga nie jest bez znaczenia, łatwiej osobom pozostającym w stałych związkach stworzyć coś na wzór przyjaźni. Ja przez długi czas wierzyłam, że przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną istnieje. Jednak doświadczenia zmusiły mnie do weryfikacji tej tezy. Być może nie powinnam na podstawie kilku sytuacji uogólniać, ale uważam, że znajomość, koleżeństwo tak, przyjaźń niekoniecznie.
|
|
na 4plus w aptece był bez recepty w grudniu kupowałem...
|
|
wujek google nie ma ferii , sprawdż
|
|
Pierwsze zdanie postu wyżej wyczerpuje temat.
|
|
było juz :) nie raz nie dwa
|
|
Przemko. PPHU. Wyposażenie lokali handlowych i gastronomicznych. Spokojna 9c - jakiś czas temu tam kupiłem
|
|
megan,ja chetnie kupie jeszcze 1 dom ale cena musi byc dostepna.
|
|
ze zezowate szczescie ma jakies kompleksy hehehe.
|
|
Dzisiaj rozmawiajac z jednym ze znajomych przed tym jak kolega podeslal mi ten link. to co mnie bulwersuje w tej instytucjii ze sa tylko koncerty metalowe. jak powiedzial to jakis z moich przedmowcow to czasy kiedy grali fl, muzyka konca lata, the bill, i wiele innych sympatycznych zespolow sala zawsze byla pelna. na dzien dzisiejszy zmuszam sie zeby tam chodzic nie dosc ze widze zawsze tych samych ludzi, to i muzyka nie pasuje mi w 100%. w zeszlych latach bylo wiecej koncertow. a teraz zeby sie dopchac i tam zagrac to trzeba czekac dlugo wiem bo pewna osoba stara sie od pol roku o koncert a mowia kwiecien maj.
|
|
zezuś :) takie męki chciałbyś przyjąć ?? Tosz to bez mała odmienne stany świadomości są :( Kasia..
|
|
Wiem po sobie że Policja idąc na łatwiznę lekceważy ofiary dając fory sprawcom którzy stają się zuchwali. Dopiero przez tą wybujałą zuchwałość po wielu latach ochronki i bezkarności są łapani i karani. Ofiarom jednak nikt za to lekceważenie zwykłej Prawdy i Sprawiedliwości nie powie przepraszam i nie uczyni im zwykłego zadośćuczynienia. Może Rutkowski działa nielegalnie ale przynajmniej zna się na robocie w której jest skuteczny i szybki. Do tego żadne uprawnienia nie są potrzebne żeby dobrze robić to co przez te uprawnienia jest do końca niemożliwe bo te uprawnienia są tylko utrudnieniem. Bez komentarzy. Ludzie w końcu oleją prawo które im utrudnia normalne życie i zignorują tych którzy tym nienormalnym prawem to normalne życie im niszczą zatruwają - zaszczuwają. rudy błazen z druhem
|
|
Wie ktoś czy jest może w Łomży lub gdzieś w bliskiej okolicy skup makulatury?
|
|
kupi za chwile
|
|
Ja nie wezmę. Baśka sie nazywam. Bo później powiedza że miałam wziaść. A tak sprawa jasna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |