Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie w USA wariują.. |
marmur
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie w USA wariują.. |
Szkoda tylko że jest tak przy głośnych sprawach (politycznych) w innym wypadku zapomnij….
|
|
Palisander walnij.
|
|
Właśnie. Nawet, jeśli słychać. Kilka razy do roku można się przemęczyc. Beth, nikt co tydzień pod twoim oknem poptupajek nie organizuje, wiec wrzuć na luz i nie szukaj dziury w całym. A studniówka jak co roku na wieeelki +.
|
|
zamiast męczyć niepotrzebnie ludzi zablokujcie bramy wyjazdowe orlenów i lotosów. efekt będzie wiele mocniejszy
|
|
Chodzi o to, żeby nie dopuścić podpisania ACTA. W Łomży niestety nic nie jest organizowane na 25.01. Lista manifestacji w Polsce, które odbędą się na dniach http://pokazywarka.pl/protestyacta/ Internauci budowali internet przez lata, mogą go teraz zniszczyć w kilka dni!
|
|
Jest kilku interesujących ...ja korzystalem z usług Maćka z Sybirakow. On pracował jako projektant za granica. Słyszałem ze wrócił na stałe i mieszka w Łomży. Po moim domku moi znajomi także go wzięli. Skromny facet nie szaleje z kasa i dopieszcza projekt do końca. Jest tez pani Grażyna najdłużej chyba na tym rynku. Reszta to bardzo drodzy albo niezbyt solidni... Takie jest moje zdanie
|
|
Twoje mieszkanie ma podobać się Tobie czy innym? Jeśli Tobie to zrób to jak Ty chcesz a nie jak innym się podoba :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |