Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Robert Górski prezydentem POlski |
A ja dalej uliczną techniką, uwierzyłem gitom i tak już zostanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Robert Górski prezydentem POlski |
Nom mam w orange.. Ale mi się wydaje że mogę zablokować tylko kartę sim a nie tel.. A może policja by mogła pomóc np namierzyć ?
|
|
Jakoś nie mam aspiracji do zostania członkiem wyższych sfer. Masz szczęście, skoro stać Cię na drogą opiekunkę albo masz tyle pieniędzy, że możesz siedzieć z dzieckiem w domu (przy okazji nie rozwijając się w ogóle). Nieważne. To wszystko, temat został wyczerpany, przynajmniej z mojej strony, bo jako ciul i dziad nie mam zbyt wiele do powiedzenia. Poza tym nie mam czasu na głupie gadki, bo muszę słomę w butach wymienić na świeżą, gdyż ta już obornikiem zalatuje. rudy błazen z druhem
|
|
psycho-judeta aty na tym skorzystasz ****** mać ha ha ha ********** dziadu !!!!!!!!!!!
|
|
ale wy jesteście pojebani, co wam kur** przeszkadzają ci BLM itp. jak człowiek jest idiotą i jeździć nie umie to czy bd na wsi mieszkał czy w mieście to i tak bd tak jeździł.
|
|
a tak wgl jesteś z miasta a czytać nie umiesz się pytasz debilu jakie miał tablice jak pisze skąd jest. Jebnij się w czoło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |