Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPEC podwyżki cen ciepła 25%. |
oby tylko ręke hahah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPEC podwyżki cen ciepła 25%. |
No i wszystko w temacie :):) Racja młody wykrztałcony , bo z babami to tak trzeba :) Jak nie czuje pańskiej ręki to kołtuna we łbie dostaje :):):)
|
|
No to lody.
|
|
a odda wtedy? to bede pił
|
|
Ja tez byłam z przyjaciółmi na tegorocznej zabawie sylwestrowej w Perle i byliśmy zadowoleni. Nie była to też pierwsza impreza,na której byłam i na której grał Imperial. Nigdy nie spotkałam się ze złymi opiniami. Dlatego zupełnie nie zgadzam się z wypowiedzią dwukropka. Repertuar mają urozmaicony,co pozwala dobrze bawić się zarówno starszym jak jak i młodszym. Panowie posiadają wysoką kulturę osobistą.Taka też jest impreza,którą prowadzą,więc może niektórym prostakom to nie odpowiada i muszą szukać ratunku w procentach. Nie widziałam też któregokolwiek z panów pod wpływem alkoholu. Być może zgaga ze wzrokiem u ciebie kiepsko. Do pięt im nie dorastasz i Cię nosi. Hm..a może ty z konkurencji jesteś? Do wypowiedzi fanki się nie odniosę.Szkoda mi czasu. Niko,ty tę gorzałę wypij już dziś.Wypij ją za tych wszystkich pseudo mądrali.Pozdrawiam.
|
|
zapomnij dziecko :)
|
|
Dobra nie gadaj tylko dawaj dane i lecim na Antał :) ktośiek
|
|
młody wykrztałcony jest wyjście z sytuacji na drugi raz nie kupuj viagry a jak będziesz chciał dziewczynie dogodzić to poproś kolegów jak jest ładna to pewnie nikt nie odmówi i zaoszczędzisz kasę ;))
|
|
Jaki polecacie prosty program , chciałbym wyciąć część filmiku jaki posiadam i zmontować go inaczej. A prościej wyciąć część filmu, która mnie interesuje.
|
|
No ale ktoś musi wpierw sciągnąć z neta :) a mnie zaskoczy to że pozwolą sciągać legalnie :D:D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |