Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pepiki |
nie gadaj;-(martwie sie o niego;-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pepiki |
lorus w Wiomarze też pracowałeś?
|
|
"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
to się narobiło hmmmmmm nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A z jakiej paki dziewczyna miałaby oddawać Tobie "młody wykształcony" kasę za viagrę?! Dla mnie to trochę bez sensu...
|
|
ładne żarty , jak pól chu.ja w pajdzie siedzi , tszelali i teraz będą szczać po nogach ,
|
|
bo to tak oczywiste ze nawet nie bede tłumaczył. Reszta wie
|
|
a ja myśle że skoro nawaliła to niech oddaje połowe ...
|
|
w kruku przy katedrze
|
|
hola hola adamosxx:):) Byłem i owszem ale oglądać jak pewna budowla za mój chojny dar pięknieje:):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_uDLi0L2VGQ rudy błazen z druhem
|
|
jak ty nie możesz bez viagry, to nie jest dziewczyny wina. Twój problem.
|
|
koziol01, Ty chyba nie jesteś kozioł, a BARAN ! uważaj, bo się pośliżnieś na gumnie
|
|
Legendarny_Obywatel, jest takie powiedzenie : poślij chu.ja, to ci załatwi ! uważam, że Ciebie to raczej nie dotyczy, jak nie przypominasz sobię jakiejś szczególnej sytuacji intymnej, to znaczy , że ktoś walił na twoje konto, a nie ważne kto dmuchał, istotne, jaki jeleń będzie bulił kasę
|
|
jak wam się nie podoba to nikt nie kaze wam pracowac w Wiomarze. Przy roztrzasaniu gnoju zawsze sie robota dla was znajdzie. Ja nie rozumie czemu takie biodaki tu płaczą - a kim wy jesteście cieszcie sie ,ze ktos daje wam okazje parę złotych zarobić a jak się nie podoba to wy pierdalać a nie tu komuś tyłek obsrywać. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
WYKRZTAŁCENIE to niby masz, a żeś się z chu.jem na głowy pozamieniał , to twoja sprawa , wal śmiało chłopaku w byle otwór, jak masz stracić te 120 zeta, to i dobra jest gorąca fajerka , albo łap wszystko co popadnie i na drzewo nie ucieka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |