Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Takie nieśmiałe pytanie do zwolenników pis. Macie jakieś linki, skany dowodów zwrotów do Skarbu Państwa nielegalnie pobranych premii? |
jw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Takie nieśmiałe pytanie do zwolenników pis. Macie jakieś linki, skany dowodów zwrotów do Skarbu Państwa nielegalnie pobranych premii? |
Autor: maruda (---.2.techtel.pl) Data: 19-01-12 19:53 Hurtownia OKLEINA ul. Płsudskiego Z TYŁU ZA DAWNĄ kORONĄ :) marudo tam jest ulica Akademicka a nie Piłsudskiego :) jak byś teraz nie wiedział to wiesz ... :):) Re: płyta OSB-3 / gdzie kupić w łomży? Autor: oremi (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 20-01-12 09:17 ale korona chyba dalej tam jest..... nie nie ma już korony ha ha ha haaaaaa
|
|
Re: Takie nieśmiałe pytanie do zwolenników pis. Macie jakieś linki, skany dowodów zwrotów do Skarbu Państwa nielegalnie pobranych premii? |
Legendarny_Obywatel , o co ciebie chodzi ? czyżbyś już palikotówki się opił ? dawałem Ci więcej punktów, no cóż , zawiodłem się , SECONDO ME ! - SEJ MATO !
|
|
Mam azymut ustawiony na komin MPC-u wiec wrócę.
|
|
W sumie można i tam,bo już ciemno,ale maruda o tej porze tam się kręci.
|
|
adamoxxx te czasy już nie wrócą;-(Ale za to stoi słup...na którym sie rozbiłam hahah Mały cieszy mnie to niezmiernie;)
|
|
zazyłem 3 viagry zakupione po 40 zł / sztuka czyli nie tanio. gdy sie spotkaliśmy okazało sie ze ma okres i nic z tego. jak delikatnie powiedzieć żeby zwróciła polowe kosztów tabletek, jak nawet nie cale bo przecież to nie moja wina?
|
|
Ten sprzeciw jest ważny, jeżeli nie chcesz pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzaj i nie gaś czujności osób, które wolność słowa sobie cenią. Jestem studentką Informatyki na Politechnice Krakowskiej, programistką ważnego krakowskiego projektu, z racji zainteresowań jestem w stanie zrozumieć, co dzieje się w tym momencie w Polsce. Nazywanie mnie dzieckiem nie wydaje mi się stosowne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |