Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa żydowska propaganda |
zezowate szczęscie. Ty musisz naprawdę mieć zeza;) Nie podoba Ci się system i w związku z tym atakujesz rolników. Pudło! Brak trafienia:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa żydowska propaganda |
- pauliska993 - czasem bywam w Łomży jeśli chcesz mogę coś tam podpowiedzieć z fotografii (o ile moja wiedza okaże się przydatna), chyba że będziesz w Zambrowie to zapraszam do mojego studia na kawę. Nie zawsze mam czas ale jeśli się wcześniej umówimy to na pewno chwilę znajdę ;) część moich fotek znajdziesz pod adresem www.adambartnicki.com niestety już jakiś czas nie aktualizowane - ~ - na jakie warsztaty planujesz się wybrać, jeśli mogę spytać?
|
|
Jak w temacie.
|
|
Na tej fotce właściciel wygląda jakby miał już dosyć robienia biznesu w Łomży. Miła blondynka ratuje sytuację.
|
|
nasrac na to
|
|
tak to jest w tym kauflandzie tez tak miałam
|
|
Często się tak zdarza, ale można zwrócić towar z paragonem w informacji. Zawsze trzeba sprawdzać paragon przy kasie. Ale bardziej trzeba uważać w Biedronce, dużo artykułów ma "codziennie" wyższe ceny i coraz mniejszą pojemność np. napój Tymbark, Sprite 1,75 l zamiast 2 l, herbata Lipton 75 torebek zamiast 100 torebek itp. No i zmieniają producentów (nie ma już serków z Piątnicy i Mlekowity).
|
|
na podstawie samej karty, to nie ma co się wypowiadać , trzeba najpierw samemu spróbować , odwiedzić lokal , jeszcze nie miałem okazji, ale zawitam , mam tylko nadzieję, że tam ktoś ma pojęcie o kuchni greckiej , nie tak jak w Pozłacanym Smoku, będą nam próbowali wmówić, że to co dostajemy, to są dania kuchni narodowej, przyrządzane wg właściwych receptur i z odpowiednich surowców, ... ryby po grecku to chyba nie będzie ? pozdro, dla właścicieli i życzę powodzenia
|
|
Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) PREZCZYTAJCIE I PODAJCIE DALEJ
|
|
prawda nie ma co wieżyc w promocje kauflandu niby promocja a przy kasie normalnie się płaci
|
|
ten Kaufland wygląda jak podrzedny dyskont , w Biedronce i Lidlu o wiele większy porządek i lepsze zaopatrzenie. Popatrzcie sobie jaka padlina lezyczasami na warzuwnym stoisku - nigdzie indziej takiej padliny nie spotkacie. Nie wspomnę o nagminnych przypadkach pustych półek sklepowych. Sa takie dni a często ma to meijsce w wolne soboty lub przed duzymi weekendami ,ze w sklepie świeca puste półki. Borys-50
|
|
Tusk musi odejść
|
|
W Lidlu jest dobra i tania chemia (proszki, tabletki do zmywarek polecam) a w Biedronce spożywka ale najlepiej samemu sprawdzić według swoich kryteriów Kasia..
|
|
TANIA JATKA.
|
|
A może stowarzyszenie diabetyków w Łomży wystosuje pismo do dyrekcji szpitala z pytaniem, czy zamierz wystartować w konkursie na ponowne otwarcie przychodni diabetologicznej w naszym szpitalu. Bo jeżeli jeżeli nie to będziemy się leczyć u Pani endokrynolog Ołdakowskiej.
|
|
Andy C, do rzeczy ! nie zamydlaj !
|
|
i jak ktos cos wie ?
|
|
Jak się nie poprosi to się i nie ponosi :):):)
|
|
Przerażające, zwlaszcza taka duza ilosc okien, to zamek ?
|
|
Ciekawe, czy Ty jeśli zaczniesz jeździć i zarabiać to będziesz miał takie samo zdanie
|
|
Od Łepkowskich wędlinka jest świetna, maja swoje jednak momenty, że jakość wyrobu się pogarsza, ale mojej ogólnej ocenie w skali 1-6 na 5 :)
|
|
Dodam tylko, że są zgodne z rzeczywistością. urbi et orbi !
|
|
SAVANA ;)
|
|
: zezowate szczęscie dobrze powiedziane , popieram ;) urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |