Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeszcze takiej opozycji nie bylo |
czekam na powstające łomżynskie galerie bo ich obecnośc dużo zmieni na miejscowym rynku .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeszcze takiej opozycji nie bylo |
to już jest nas dwóch a do soboty 28 jeszcze ponad tydzień. miejmy nadzieje że uzbiera się trochę ludzi :)
|
|
to tylko dziwny dowcip a wszyscy się będą zastanawiać nad jego sensem, kto tu jest głupi jedni twierdzą że nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi a drudzy że nie ma głupich odpowiedzi tylko głupie pytania, a prawda leży i tak zawsze po środku żyjemy w demokracji i każdy nawet jak się na czymś nie zna, ma prawo do wypowiedzi, dobra !...niech się wypowie, co nie oznacza że problem jest ważny i odpowiedź słuszna a po prawdzie to i tak nie ważne kto odpowiada i kto udziela odpowiedzi bo i z jednego i z drugiego można zrobić debila i wariata a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze
|
|
bardzą mądra odpowiedź oremi :):) Borys-50
|
|
BRAK NICKA i tak pewnie robisz to codziennie...
|
|
santreo dziwię się, że tam tak często kupujesz padlinę, bo chyba jest tak , jak piszesz to wiesz z autopsji , nie męcz się chłopie, zmień żródło zaopatrzenia na Biedronkę
|
|
Nie wysylajcie swoich cv w ogloszeniach o prace tam gdzie nie ma danych firmy zadnego telefonu nazwy firmy. to sa osoby ktore zbieraja wasze dane a potem je przetwazaja i wiedza o was wszystko. ogladam codziennie ogloszenia i widze ze duzo jest takich ogloszen. firma ktora sie szanuje i jest powazna podaje dane a ci ludzie szukaja naiwniakow zbieraja ich dane a potem robia co chca. ostatnio napisalam maila w zwiazku z ogloszeniem zamieszczonym na 4lomza ze oczywiscie jestem zainteresowana oferta pracy ale prosze podac dane formy bo chce wiedziec cos o niej przeciez to oczywiste. odpisali mi ale dalej ze to tylko praca dla psycologa i ze zadnego telefonu ani nazwy firmy mi nie podadza i prosza o przeslanie cv a oni sie sami odezwa. znowu im napisalam i nie doczekalam sie do tej pory zadnej wiadomosci i wlasnie po takich przypadkach wiem ze nigdy bym nie przslala cv pod takie ogloszenia. i was ostrzegam ze to sa oszusci. nawet jak desperacko bym szukala pracy a wlasnie tak szukam to dla mnie nie ma sensu zwracac uwage na takie ogloszenia. sorki ze tak nieskladnie ale pisze od razu co mysle.
|
|
Od dawna przez podstawionych polaków sprzedawane są grunty i nieruchomości Niemcom. Od 2016 roku sprzedaż ziemi obcokrajowcom nie będzie wymagała zgody MSWiA.
|
|
witam czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać. tommy222@o2.pl wielkie dzięki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |