niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeszcze takiej opozycji nie bylo

czekam na powstające łomżynskie galerie bo ich obecnośc dużo zmieni na miejscowym rynku .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeszcze takiej opozycji nie bylo

to już jest nas dwóch a do soboty 28 jeszcze ponad tydzień. miejmy nadzieje że uzbiera się trochę ludzi :)

to tylko dziwny dowcip a wszyscy się będą zastanawiać nad jego sensem, kto tu jest głupi
jedni twierdzą że nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi a drudzy że nie ma głupich odpowiedzi tylko głupie pytania,
a prawda leży i tak zawsze po środku

żyjemy w demokracji i każdy nawet jak się na czymś nie zna, ma prawo do wypowiedzi, dobra !...niech się wypowie, co nie oznacza że problem jest ważny i odpowiedź słuszna

a po prawdzie to i tak nie ważne kto odpowiada i kto udziela odpowiedzi bo i z jednego i z drugiego można zrobić debila i wariata

a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze

bardzą mądra odpowiedź oremi :):)

Borys-50

BRAK NICKA i tak pewnie robisz to codziennie...

santreo dziwię się, że tam tak często kupujesz padlinę, bo chyba jest tak , jak piszesz to wiesz z autopsji , nie męcz się chłopie, zmień żródło zaopatrzenia na Biedronkę

Nie wysylajcie swoich cv w ogloszeniach o prace tam gdzie nie ma danych firmy zadnego telefonu nazwy firmy. to sa osoby ktore zbieraja wasze dane a potem je przetwazaja i wiedza o was wszystko.
ogladam codziennie ogloszenia i widze ze duzo jest takich ogloszen.
firma ktora sie szanuje i jest powazna podaje dane a ci ludzie szukaja naiwniakow zbieraja ich dane a potem robia co chca.
ostatnio napisalam maila w zwiazku z ogloszeniem zamieszczonym na 4lomza ze oczywiscie jestem zainteresowana oferta pracy ale prosze podac dane formy bo chce wiedziec cos o niej przeciez to oczywiste.
odpisali mi ale dalej ze to tylko praca dla psycologa i ze zadnego telefonu ani nazwy firmy mi nie podadza i prosza o przeslanie cv a oni sie sami odezwa.
znowu im napisalam i nie doczekalam sie do tej pory zadnej wiadomosci i wlasnie po takich przypadkach wiem ze nigdy bym nie przslala cv pod takie ogloszenia.
i was ostrzegam ze to sa oszusci.
nawet jak desperacko bym szukala pracy a wlasnie tak szukam to dla mnie nie ma sensu zwracac uwage na takie ogloszenia. sorki ze tak nieskladnie ale pisze od razu co mysle.

Od dawna przez podstawionych polaków sprzedawane są grunty i nieruchomości Niemcom.
Od 2016 roku sprzedaż ziemi obcokrajowcom nie będzie wymagała zgody MSWiA.

witam
czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać.

tommy222@o2.pl

wielkie dzięki :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org