Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W ZNP wygra interes homoseksualistów, czy troska o dobro dzieci? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W ZNP wygra interes homoseksualistów, czy troska o dobro dzieci? |
to "chlopak" sie wkurzyl moze to jego konkurencja albo wlasciciela nie lubi a mi to zwisa gdzie robia reklamy tyle ze faktem jest ze sie puzniej smieja z takich osob ale to puzniej zostaje nauczka
|
|
pewnie tak o 18.00 skończyli pracę i zamknęli sklep rudy błazen z druhem
|
|
megan zgadzam sie to jest wazne,ale najwazniejsze jest dobro dzieci i to najbardziej liczy sie w sadzie,badania psychologiczne dotycza tylko dzieci i rodzicow,a dzieci nie moga byc karta przetargowa miedzy doroslymi i jezeli maniek nic nie zrobi to nic dobrego z tego nie wyniknie,troche przeszlam wiec wiem co pisze
|
|
W którym używaku jest największy wybór dresów? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
anike.sklepna5.pl -- sie wszedzie reklamuje na forum tez hahahaha bisnesmeni hahahahahahahahahahahahahhaah
|
|
biznesmeni****
|
|
ale czy poprzez pisanie takich rzeczy lepiej się czujesz?Może i nie powinna dziewczyna tutaj się reklamować,ale czasami wypisują tutaj dużo gorsze rzeczy i też jest dobrze.
|
|
ja też bym kliknął ale palec klikalec mi się zaciął :)
|
|
Autor: dogerka (---.play-internet.pl) Data: 15-01-12 00:31 (....Dlatego nie rozumiem tych słów: "W Lomży niestety nie ma ośrodka lub kogoś z prawdziwego zdarzenia kto mógłby wyszkolić Owczarka Niemieckiego" :) Dobry specjalista pomoże wyszkolić psa każdej rasy. Musi znać ich specyfikę i znać się na rzeczy. Jednak to się tyczy każdej rasy i mixów.....) "dogerka "przeczytaj post martin8421, który pyta właśnie o Owczarka Niemieckiego, rasa ta wymaga doświadczonego tresera. Szkolenie tej rasy nie polega tylko i wyłącznie na nauczeniu psa siadania, warowania czy podaj łapę . Owczarek nalęży do grupy psów pasterskich szkolenie powinno być prowadzone właśnie w tym kierunku, Dobrze wyszkolony Owczarek będzie wspaniałym przyjacielem rodziny, b.dobrym stróżem i bd. obrońcą. Do nauczenia podstawowych komend nie potrzebny jest treser, natomiast nauczenie pozostałych umiejętności powinno się powierzyć osobie doświadczonej w pracy z Owczarkiem Niemieckim, Owczarka tak jak każdego psa można łatwo czegoś nauczyć, trzeba pamiętać o tym , że naprawa źle wyszkolonego psa jest o wiele bardziej trudna a czasami wręcz nie możliwa nawet dla bardzo doświadczonego tresera.
|
|
A no tak meg :):) Umkłaś mi z głowy :( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
megan, Ty jesteś poza wszelkimi podejrzeniami
|
|