Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wykorzystać, a POtem się POmodlić... |
fakt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wykorzystać, a POtem się POmodlić... |
Brzeczyszczykiewicz o to były CZASY a dzisiaj te czasy się nie wrócą:((( młodzież wychowywana bez stresową jest bardziej rozpasana niż my:))))
|
|
mateusz potocki hehehe... ale Cię na sentymenty wzięło;))))
|
|
hehe to podrywał Cię?
|
|
rossman
|
|
Patrze wspomnieli mnie to i inne stare mordy się ukazały.
|
|
Dnia 12.01.12 między godziną 16-17 skradziono mi taki oto telefon http://www.play.pl/pl/telefony/zteblade/index.html Jeżeli złodziej czyta ten temat to mam trochę informacji dla niego. Telefon ukradłeś na poczcie przy ulicy Małachowskiego i dla twojej wiadomości obiekt ten jest monitorowany i mam dostęp do tego nagrania. Następnego dnia udałeś się do komisu na dworcu (po ładowarkę) w którym pani powiedziała Ci że telefon jest kradziony. Ze sklepu też mam nagranie. Na Policji jeszcze nie byłem i na razie tego nie zrobię, masz mój numer telefonu który dostałeś w komisie. Jeżeli nie chcesz żebym poszedł z tym nagraniem na policję to czekam na telefon. zadzwoń dogadamy się bez policji.
|
|
Witam, czy ma ktos kontakt do hali w Piątnicy?
|
|
Kochanie początkujący kierowcy, pamiętajcie, że na mieście można rozwinąć prędkość do 50 km/h o ile znaki nie zakazują. Dlatego ogromna prośba do Was!!! Jak decydujecie się na wyjechanie na ulicę to trzymajcie się dozwolonej górnej granicy prędkości, bo jak nadal będziecie jeździć 30km/h to reszta kierowców przeklnie Was. I bardzo proszę rozglądajcie się na około, bo przez to że patrzycie w jeden punkt może być wiele wypadków. Ja już chyba zacznę spisywać nr rej tych którzy wymuszają pierwszeństwo, to i instruktorzy wykażą się większa ostrożnością.
|
|
To sobie już nie pochodzisz bo szpital nie ma umowy z NFZ i wszystkie wizyty są anulowane.... ;//////// Porrrażka..... Umawiałem pół roku wcześniej wizyte, przychodzę a tu nic nieczynne..... **** it !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |