poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wykorzystać, a POtem się POmodlić...

fakt

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wykorzystać, a POtem się POmodlić...

Brzeczyszczykiewicz o to były CZASY a dzisiaj te czasy się nie wrócą:((( młodzież wychowywana bez stresową jest bardziej rozpasana niż my:))))

mateusz potocki hehehe... ale Cię na sentymenty wzięło;))))

hehe to podrywał Cię?

rossman

Patrze wspomnieli mnie to i inne stare mordy się ukazały.

Dnia 12.01.12 między godziną 16-17 skradziono mi taki oto telefon http://www.play.pl/pl/telefony/zteblade/index.html

Jeżeli złodziej czyta ten temat to mam trochę informacji dla niego.

Telefon ukradłeś na poczcie przy ulicy Małachowskiego i dla twojej wiadomości obiekt ten jest monitorowany i mam dostęp do tego nagrania.

Następnego dnia udałeś się do komisu na dworcu (po ładowarkę) w którym pani powiedziała Ci że telefon jest kradziony. Ze sklepu też mam nagranie.

Na Policji jeszcze nie byłem i na razie tego nie zrobię, masz mój numer telefonu który dostałeś w komisie. Jeżeli nie chcesz żebym poszedł z tym nagraniem na policję to czekam na telefon. zadzwoń dogadamy się bez policji.

Witam, czy ma ktos kontakt do hali w Piątnicy?

Kochanie początkujący kierowcy, pamiętajcie, że na mieście można rozwinąć prędkość do 50 km/h o ile znaki nie zakazują. Dlatego ogromna prośba do Was!!! Jak decydujecie się na wyjechanie na ulicę to trzymajcie się dozwolonej górnej granicy prędkości, bo jak nadal będziecie jeździć 30km/h to reszta kierowców przeklnie Was. I bardzo proszę rozglądajcie się na około, bo przez to że patrzycie w jeden punkt może być wiele wypadków. Ja już chyba zacznę spisywać nr rej tych którzy wymuszają pierwszeństwo, to i instruktorzy wykażą się większa ostrożnością.

To sobie już nie pochodzisz bo szpital nie ma umowy z NFZ i wszystkie wizyty są anulowane.... ;//////// Porrrażka..... Umawiałem pół roku wcześniej wizyte, przychodzę a tu nic nieczynne..... **** it !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org