Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Georgetta twierdzi ,że Isra el powinien przeprosić |
taaaaa widze juz 1 dnia co 3zl to ja wole juz sobie w domu 3 zrobic w tej cenie brud syf i ubustwo nie warto a ta kelnerka zal kucharz oblizuje noz a wlasciciel dlubie w nosie nie te miasto nie warto przykre ale prawdziwe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Georgetta twierdzi ,że Isra el powinien przeprosić |
Witam zerknij na moje zdjęcia może Ci sie spoodobają, jeżeli tak to skontaktuj sie ze mna może do czegoś dojdziemy tak aby cena był dla Ciebie atrakcyjna :) www.kamilzieba.flog.pl/pf/ Pozdrawiam
|
|
NEMEZIS na Sybiraków.niedrogo i zajebiście.
|
|
Jak zwykle ranking - lipa. Wyniki matur: http://static.presspublica.pl/red/rp/doc/edukacja/Podranking_Maturalny_LO_2012.xls Biorąc pod uwagę: 1. tylko wyniki z matury rozszerzonej (te kwalifikują na dobre uczelnie) 2. oraz wyłącznie matematykę, fizykę, angielski lub niemiecki, biologię i chemię (te kwalifikują na dobre kierunki na dobrych uczelniach czyli techniczne i medyczne ew. filologie) to 1lo Łomża wypada całkiem nieźle, chyba nawet lepiej niż Białystok. Dla chętnych do sprawdzenia... Na wynik rankingu składa się: - olimiady (30%) - jak się trafi "mózg" to wychodzą, czasem nie wychodzą; - matury podstawowe (30%) - niewiele dają; - opinia środowiska akademickiego (5%) - cyt.: "Wyniki badania zostały dodatkowo zważone z uwzględnieniem regionalnego charakteru badania ..." - co oznacza, że pytano na uczelniach białostockich a przecież większość absolwentów z 1lo trafia do Warszawy lub idzie "w świat". Na potwierdzenie: katolickie LO z Białegostoku z 474 miejsca ma opinię akademicką podobną jak 1lo Łomża (nieco ponad 30 punktów na 100). Razem rzeczy nieistotne to 65% wagi. W pozostałych 35% są też rzeczy mniej ważne np. WOŚ. P.S. Można też zajrzeć tu: http://www.1lo.lomza.info/pliki/liceum/wyniki%20matury%20w%20woj.%20podlaskim%202009.doc
|
|
jesli mogę wtrącić w temacie....to czego w Łomży brakuje to jedzenie zdrowie i lekkie, dobra franczyza - "Greenway", mi smakuje, niedrogie a zarazem pożywne, myślę, że w naszym mieście mogłoby to chwycić. Produkt na łomżyńskim rynku gastronomicznym napewno nowatorski, a w wielu innych miastach sprawdził się bardzo dobrze. rudy błazen z druhem
|
|
3 razy jedzilam do pupu alby sie zarejestrowac, o 6.00 bylam 39 w kolejce, facet, ktory dostal pierwszy numerek czekal od 3.00 to jest masakra jak za komuny. Malo tego ja musialam sie zarejestrowac aby dostac kuronia, kobieta w rejestracji probowala wcisnac mi kit, ze przepracowane 6 miesiecy nie da mi zasilku to ja jej na to, ze niech nie gada glkupot, bo urlop macierzynski tez sie wlicza do lat pracy i jak wol wychodzi po podsumowaniu wszystkiego rok i 2 tyg wywalila galy na wierzch i nawet nie jeknela wypelniajac formularz. Mendy jedne gdybym nie wiedziala to by mnie oszukala i zasilku bym nie dostala o swoje trzeba nie dosc, ze stac pol nocy to jeszcze sie kłócić
|
|
hahahaha rudy błazen z druhem
|
|
odnawiam temat :)
|
|
Jak dziś wyglądała kolejka. O której pierwsza osoba przyszła ?
|
|
cały czas sobie zadaję te pytanie. czemu ludzie nie rozstaną się, bo coś się wypaliło, bo zauroczenie minęło, bo inny powód. można powiedzieć było miło ale się skończyło i nie robić sobie i komuś koło pióra
|
|
czy ktoś z Was próbował dostać się do pracy w ABW? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Protagoras się dostał, miał test z pomarańczem http://www.youtube.com/watch?v=LyvBnjJznO4&feature=player_embedded
|
|
PKO BP na Niemcewicza mają parking haha bo z buta nie lubię chodzić i wybrałem ten. Chociaż jeśli nie masz działalności to kolejki długie, Panie które siedzą przy kasach trochę zalatują komuną nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a wiec o sylwestrze w krysztalowym dworze to mozna tylko napisac tylko zle. 1. brak imiennych zaproszen wchodzilo sie jak na zabawe w remizie zakonczylo sie to tym ze goscie ktorzy przyszli puzniej nie mieli miejsca 2. jedzenie jego jakosc i sposob podania podobnie jak w remizie ale tu bym docenil kuchnie na 3+ 3. zespol to juz katastrofa chlopaki umieli tylko grac przeboje disco polo zadnej muzyki srodka i rozrywkowej prosbo o zagranie np abby kwitowano nie mamy takej cd czyli nie umieja grac, pomijam horeografie wokalisty to juz zupelna rozpacz 4. organizacja jakis cudak w czsie tancow i posilku jezdzil z maszyna i sprzatal parkiet i obok stolikow miedzy nogami gosci w czsie posilku 5.brak powitania nowego roku olkestra i gospodaze tak przejeli sie rola i żółtymi tulipanami ze zapomnieli o tym drobnym fakcie 6.ilosc gosci wyraznie przewyzszala pojemnosc sali stad piekny tlok na parkieci 7.toalety dostepne tylko dla trzech osob dwie kabiny i jeden pisuar kleska goscie musieli zalatwiac te sprawy na zewnatrz pod koniec imprezy nawet nie sprzatano ich unosil sie ladny smrodek przy wejsciu. na zakonczenie niech facet dalej sprzedaje olowki i kredki bo organizacja takego balu najwyrazniej go przerasta lub niech zatrudni menagera ktory bedzie umial sobie poradzic z tym zadaniem strach pomyslec jak bedzie wygladalo tam wesele.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |