Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na nowo piszą nam historię Polski |
http://www.youtube.com/watch?v=YrxFAmYlApQ&feature=player_embedded#!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na nowo piszą nam historię Polski |
Ale tam co narkomani nie ma niestety krisznowców...
|
|
Autor: Jerzy K. Kmicic (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-01-12 11:57 CYTAT: Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 08-01-12 11:17 Ja patrzę po owocach a nie pozorach. Z Chrystusa też zrobiono męczennika w imię Boże. ?!;+)><> KONIEC CYTATU: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=469225&t=469225 ================================================================ (nie)DROGI ?!;+)><>... SŁOWA te, to BLUŹNIERSTWO. Już prosiłem WIELE RAZY, żebyś NIE KŁAMAŁ oraz NIE szerzył OSZCZERSTW. Skoro nie rozumiesz – trudno. Idiotą zajmować się nie warto. A tym bardziej dyskutować. JKK -------------------------------------------------------------------- "Historia uczy, że demokracja bez wartości łatwo się przemienia w jawny lub zakamuflowany totalitaryzm." — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) ____________________________________________________________ ODPOWIADAM a raczej RIPOSTUJĘ Twoje wypowiedzi tak jak Jezus ripostował kapłanów postępujących podobnie do Ciebie. Czynię to w Duchu Ewangelii którą wyznajesz. Panie "Kmicic" Zarzucasz mi bluźnierstwo tak samo jak kapłani robili to wobec Jezusa którego zaszczuli w dobrej wierze. Panie "Kmicic" oto słowa kapłanów i Jezusa które Tobie dedykuję: Ewangelia wg Mateusza rozdział 26 "65 Wtedy najwyższy kapłan rozdarł swoje szaty i rzekł: «Zbluźnił. Na cóż nam jeszcze potrzeba świadków? Oto teraz słyszeliście bluźnierstwo. 66 Co wam się zdaje?» Oni odpowiedzieli: «Winien jest śmierci». 67 Wówczas zaczęli pluć Mu w twarz i bić Go pięściami, a inni policzkowali Go 68 i szydzili: «Prorokuj nam, Mesjaszu, kto Cię uderzył?» Ewangelia wg Marka rozdział 3 28 8 Zaprawdę, powiadam wam: wszystkie grzechy i bluźnierstwa, których by się ludzie dopuścili, będą im odpuszczone. 29 Kto by jednak zbluźnił przeciw Duchowi Świętemu, nigdy nie otrzyma odpuszczenia, lecz winien jest grzechu wiecznego». 30 Mówili bowiem: «Ma ducha nieczystego»." Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również religijna historia.
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=469074&t=469074
|
|
WIECIE CO PRZESTANCIE PIERDOLIC BO I TYM I TYM SIĘ NALEZY. CO DO POLICJI, JAK W SŁUZBIE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ LOMZA TAKIM BANDYCKIM MIASTEM JESZCZE NIE JEST.NIE MA CO NARZEKAC CO DO STRAZY POZARNEJ JAK W SLUZBIE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJJAKBY NIE OSP TO DOPIERO PSP BY ZAPIERDALA .NIE MA CO NARZEKAC K.U.R.W.A OGARNIJCIE SIE LUDZIE.PRACUJECIE W MUNDURZE WIEC MIEJCIE JAKOS SOLIDARNOSC, JA PRACUJE W MUNDURZE I JESTEM ZA PODWYZKAMI DLA WSZYSTKICH
|
|
Kogo pies biega po Małachwskiego 1?? Bydle z 65cm wzrostu ma ostry pies, ale przestraszony i nic tylko podchodzi jak by dla towarzystwa. rudy błazen z druhem
|
|
Na pewno nie mój;-)Mój już sobie smacznie śpi w nóżkach;-)
|
|
na mazowieckiej u jubilera
|
|
Jeszcze raz dzięki Maćku. Takie zachowania są cenniejsze niż ta stówka, cenniejsze niż wszystkie pieniądze. Na zdrowie :)
|
|
Po co wy reagujecie w ogóle na jej posty? Niech sobie bojkotuje idiotka na co ma ochotę. ją też wszyscy bojkotują w życiu dookoła dlatego tyle żółci z niej wypływa przy każdym durnym poście
|
|
Zieliński Mieczysław Produkcja Pokrowców Samochodowych Adres: woj. podlaskie 18-400 Łomża, Sikorskiego 220 Tel.: 086 218 43 99 http://www.pokrowce.org MIRKO. POKROWCE SAMOCHODOWE HARCERSKA 2A 18-400 ŁOMŻA Telefon : 0862169353
|
|
ej to moze ja sie tez podlacze... co do lysego widzialam galerie itd a jak mu wyslalam projekt wlasego tatuazu jaki chce miec to nie potrafil koles wyliczyc nawet ile czasu to zajmnie ale za to wyliczyl sobie cene...podziekowalam..wyslalam rowniez kika maili do bialego w kilka miejsc i tam powiedzieli mi konkretnie ile i za ile...niestety brak opiekuki do dzieci wyklucza moj wyjazd na 2 dni nawet do bialego..takze trzeba szukac blizej
|
|
ludzie a czy to ma sens jezdzic gdzies na drugi koniec miasta bo paliwo tam tansze o naprawde kilka groszy??ile zaoszczedzicie tankujac do pelna 5zl??6??
|
|
pszekorny mi chodzi o to ze protagoras czepia sie zarowno terroryzmu(tego nie popieram) jak rowniez normalnie pracujacych czeczenow i innych ras... zastanawia mnie to akurat skad w nim tyle nienawisci do tych ludzi..przeciez to ze ktos jest czeczenem lub arabem turkiem itd nie znaczy ze jest rasa gorsza bo znalazlo sie kilku debili ktorzy staraja sie cos udowodnic rudy błazen z druhem
|
|
Witam! Hello!hi!morning kawa dla was)) spac nie moge..
|
|
A ja tam idę spać (za 3 godziny: trzeba wstać)...więc z kawy - nie skorzystam... I życzę Tobie, jako i sobie: miłych snów :-)))
|
|
Andy nie siej fermentu. Rudy OBIECAŁ tym słuzbom podwyzkę a nie dał. A to subtelna roznica:)
|
|
Oj tam zaraz terroryzm, to tylko drobne kulturowe różnice oraz jeden ze sposobów ich wyrażania. Trochę tolerancji :)
|
|
temat i tak najlepszy
|
|
Sama konstruowala bombe! I dobrze jej.. Trzeba bylo sie bomba nie bawic. Wy chcecie uczcic minuta ciszy? Jak to terrorystka..
|
|
Kolego 5-6 zł to litr gratis. W ciągu roku wyjdzie zbiornik!
|
|
zaraz Baśka wstanie to wam da tatuaże :) zbojkotuje i po wszystkim będzie pozdrawiam
|
|
Andy C - żyjemy w demokratycznym kraju, więc nie musimy się ze sobą zgadzać. Taka konkluzja wypływa z mojej wypowiedzi
|
|
ja tam byłem nie raz.bo mieszkam niedaleko.i za te ceny czego kolwiek to bym za ich jedno danie tydzień jadł. rudy błazen z druhem
|
|
do szpitala zadzwoń to się do wiesz i nam powiesz
|
|
nie ona.
|
|
może po prostu zadzwoń i się dowiedz.
|
|
porównanie cen dobra sprawa, tylko czy można takie rzeczy porównywać jak np pierścionek w apracie wiesz choć co kupujesz a w tych różnych przydrożnych to nawet nie wiesz czy np próba jest właściwa i czy białe złoto to nie np srebro
|
|
"...Studiując fizjoterapię, poznałem krisznowców. Wiele mówili o reinkarnacji i Bogu dobroci. Tak, to musi być wspólnota, na którą czekałem – pomyślałem. Byłem w niej 3 lata. Po tym czasie nie dało się już ze mną żyć. Bo gdy guru powiedział, że moja narzeczona je mięso, więc jest nieczysta i nie może być moją żoną, to się spakowałem i wyjechałem do aśramu w Mysiadle koło Warszawy, żeby przygotowywać się do kapłaństwa (w rozumieniu krisznowców). Dla narzeczonej to był szok. Znalazła krisznowców na liście sekt. Poprosiła mnie przed rozstaniem o ostatnią przysługę – żebym spotkał się z dominikanką s. Michaelą Pawlik. To był czas, gdy widziałem jeszcze aurę. A aura narzeczonej, proszącej o to spotkanie, miała tak niezwykły kolor, że stwierdziłem, że to musi być coś ważnego." CAŁOŚĆ: http://gosc.pl/doc/789551.Ofiarowany-szatanowi-ocalony-przez-Jezusa JKK -------------------------------------------------------------------- "Duch ciemności jest duchem niepokoju. On nie zawsze dąży do tego, aby nas doprowadzić wprost do grzechu." — Kard. Stefan Wyszyński (PRYMAS TYSIĄCLECIA)
|
|
zdecydowanie p.Serafińska,makijaż rewelacja,wytrzymał 17h bez poprawek,cena jest tego warta,przynajmniej tym sie nie bedziesz stresowac
|
|
Jeśli nie chcesz wydać sporej kwoty, a mieć ładna fryzurę polecam Panią Marzenę z salonu MM na dworcu. Czesała moje znajome, mnie na imprezy, zajmuje się moimi włosami od dłuższego czasu i zawsze podobał mi sie końcowy efekt. Cena również bardzo przystępna. Makijażystki Ci nie polecę, ale Cosmeo odradzam - mnie makijaż wieczorowy nie wytrzymał nawet 3 godzin i wyglądałam jak w masce.
|
|
yea. super.
|
|
i co moja kasa poszła na jakieś bzdurne Woodstock
|
|
Kriszna to zło
|
|
Czy ktoś się coś wie na temat zwiększenia progu dochodowości na osobę na rok 2012.
|
|
|
Barbara777 baśka, a ty dałaś jakąś kasę ? - typie aspołeczny, jak za złotówkę to byś sobie dała cipę ogolić i własną matkę sprzedała
|
|
|
ZDECYDUJ SIĘ BARBARA777!!! W POPRZEDNICH POSTACH NAMAWIAŁAŚ DO BOJKOTU.MYŚLAŁAM,ŻE CAŁĄ NIEDZIELĘ SPĘDZIŁAŚ W KOŚCIELE Z CIEKAWOŚCI ILE MNIEJ NA TACĘ WRZUCILI.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
JAK MASZ PISAĆ BARBARA 777 BZDURY TO LEPIEJ PROŚ BOGA O NAWRÓCENIE!
|
|
Na kościół budżet wydaje tyle, że wypada poad 100 zł rocznie od każdego Polaka. Dlatego na leczenie i sprzęt musi zbierać Owsiak rudy błazen z druhem
|
|
"Kriszna i Owsiak to zło", Rydzyk i KK to samo dobro! Takiej to wygodnie żyć bo myśleć nie musi, gotowca moralnego dostanie i od razu wie co jest co! teraz wiem skąd te spojrzenia tęskniące za rozumem na zjazdach "rodziny RM". Czy te oczy mogą kłamać?...... :-)))))))) Kasia..
|
|
Takos wypada poad 100 zł rocznie na leczenie i sprzęt Na kościół musi zbierać Owsiak tyle, że Owsiak wydaje na leczenie i sprzęt poad 100 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |