Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podobno w kolejce juz Holandia. |
załamka co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podobno w kolejce juz Holandia. |
marcysia dupy dała i koniec zabawy
|
|
czar prysł hahahahahahaahahaah
|
|
nie mieszkam w łomy i mam daleko a jak ktoś niedawno kupował to chyba może napisać
|
|
nie mieszkam w Łomży i mam daleko a jak ktoś niedawno kupował to chyba może napisać
|
|
Do zezowate szczęście, ja rozumiem rozczarowanie wszystkich sympatyków chorych chłopców, ale prawda jest taka, że ja na miejscu rodziny chłopców cieszyłabym się gdyby "nawet" tyle kasy ktoś chciałby dać dla moich chorych dzieci... W tej sytuacji wydaje mi się, że wspominana pazerność "zjadła" nie tyle pana radiologa, co też dotknęła i rodziców chorych chłopców... Wszak to bowiem on tzn. pan radiolog był oficjalnym "graczem" w tym "show", a oni jedynie, a może, aż nadto mieli po części na tym skorzystać... Jedyny wniosek jaki mi się nasuwa to być może smutna puenta tejże sytuacji... Po prostu teraz każdy kto będzie chciał w taki sposób pomóc zastanowi się kilka razy zanim "wyciągnie dłoń"... Na koniec uważam, że rodzina chłopców powinna cieszyć się tym co zechciał przekazać im oficjalny gracz, a nie sądzić się o pieniądze i niestety, ale niszczyć mu swoją "chciwością" opinię... Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie zostanę "zlinczowana" za wyrażenie swojej opinii :-)
|
|
250 pln ...
|
|
Maruda,bez dwóch zdań idę z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
No to w takim razie już od razu lecę rezerwować 2 miejscówki :):):) Ahhhh to będzie szalona noc :):) Noc nie zapomnianej zabawy i wrażeń :):) Dobrze że otworzyli taki lokal w naszym ukochanym mieście :):)
|
|
to samo bylo kiedys z moim polonezem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |