Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kochać POlskę inaczej... |
Haha. 2 słowa i to wszystko? :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kochać POlskę inaczej... |
TO NIC NIE DA, BO BEZ MOJEJ ZGODY NIKT W TYM KRAJU NIE MA PRAWA NICZEGO WPROWADZAĆ dziękuję dobranoc
|
|
mi osobiscie nie przeszkadzalyby symbole religijne innych w miejscach publicznych przypuszczam ze nie zwrocilabym na to uwagi bylo by to dla mnie nie istotne bo nie przedstwialo by to dla mnie zadnej wartosci religijnej a z szacunku do innych wierzen i tolerancji dla ludzi ktorzy je wyznaja szanowala bym rowniez ten symbol bo dlaczego mialabym tego nie robic dlaczego mialabym zwracac uwage na to i walczyc o t by takich symboli nie bylo w miejscach publicznych krzywdy mi to nie robi nie boli mnie to fizycznie ani psychicznie wiec z jakiego powodu przywiazywac do tego tak wielka uwage jesli komus jest lepiej z tego wzgledu ze wisi ten krzyz na scianie to dlaczego musi sie znalezc ktos kto powie ze on tam ma nie wisiec a gdyby byl by to jakis np obraz przedstwiajacy akt nikt by uwagi na to nie zwrocil wiec w czym jest problem w krzyzu czy w wierze co najbradziej boli ludzi ktorzy sa tak bardzo przeciwni temu symbolowi wiary?
|
|
Nie łap mnie za słowa bo nie można wszystkich wrzucać do jednego gara!! Oczywiście w każdej społeczności czy grupie znajdzie się jakiś wyłomek który będzie zaprzeczał ogółowi.Tak jest było i będzie.
|
|
No właśnie spać!!!! A nie jak ty 2:57 i jeszcze męczysz....
|
|
niiikt?:(
|
|
Mrauu :) Nie mogę bo odznake ma Jasiu a ja jestem tylko jego prawą ręka :):) green :) To forum jest moim paliwem i pokarmem , bez tego forum moje zycie staciło by sens:):):)
|
|
allegro.pl
|
|
Mam taki telefon, tyle, ze nie jest nowy, bo juz ma z 5 latek :P
|
|
na allegro znalazłam 3 modele - "mocno" używane.. xxxANGELxxx w jakim stanie..?
|
|
też mam taki ale nowych to chyba juz nigdzie nie dostaniesz. dlaczego chcesz akurat ten tel?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|