Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPEC - do piachu. |
Kto ćpie i pije ten wesoło żyje :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPEC - do piachu. |
Pytam bo w czasie czyszczenia zdarzają się różne rzeczy a później taki domorosły czyściciel umywa rączki po swojej spartaczonej robocie :):) rudy błazen z druhem
|
|
Pozwólcie, że wtrące tu swoje trzy grosze:) Zamierzam bronić nas mężczyzn:) Otóż, gdy idę ulicą i patrzę na te dzisiejszą płeć żeńską, to aż serce się kraja...>Dlaczego kobiety w dzisiejszych czasach są takie proste i głupie, patrzą tylko na portfel i myslą, że są zajebiste? Udają, boją się być sobą....W głowie tylko głupoty, nic z rozsądku. .Na tym świecie rzadko się trafia, kiedy to kobieta ma uczucia, jest wrażliwa, taka wyjątkowa......To jak diament normalnie.....Ale kto szuka, ten znajdzie....
|
|
Składacie dobre propozycje:D Ktoś jeszcze?:)
|
|
Czytam i zal mi niektorych Was. Sprobujcie sami zorganizowac cos. A umiecie tylko krytykowac. W calej Polsce podczas finalu sa koncerty. m.in. od tego jest finał. A my na zorganizowanie finału nie bierzemy z puszek, 100% funduszy zebranych w puszki trafia na wosp.
|
|
Zorientujcie sie najpierw z czego zyje Owsiak a potem sie wypowiadajcie. Owsiak wraz z zona utrzymuja sie z pracy w firmie jego zony MROWKA CALA (zajmuja sie produkcja tv). A fundacja WOŚP dużo pomaga. Ja sam znam dwie osoby, które żyją dzięki WOŚP (11 letnia Julia i 18 letnia Karolina).
|
|
w tym wypadku o tą pastę mi chodziło bo to ważna rzecz.
|
|
Czy są w tej Łomży dziewczyny inteligentne, słodkie, pociągające, mądre,ładne w wieku 15-16 lat? Szukać i szukać a tu same wiadomo jakie. Dziewczyny zgłaszać się : )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |