Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vicków na razie ma nie być, dopieru po Nowym Roku , stary a jednak nowy włodarz się zastanowi ... |
Napewno fajniej spędzić jest sylwestra w takiej karczmie (odpowiedni klimat otoczenia) niż na stacjach benzynowych czy też szkołach albo gazowniach. Jak dla mnie to nie gra.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vicków na razie ma nie być, dopieru po Nowym Roku , stary a jednak nowy włodarz się zastanowi ... |
UUU dla mnie za drogo, w sklepie za nowy z gwarancją dam 50zł...
|
|
Re: Vicków na razie ma nie być, dopieru po Nowym Roku , stary a jednak nowy włodarz się zastanowi ... |
Kto te parafialne "makówki" ciemnogrodzkie produkuje toż Jezus już dawno oświecił ludzi światłem Bożym ? Tyle lat nauczania w Boga tej tradycji zwanej enigmatycznie "lumen Christi" nie sprawdziło się, dlaczego ? (gdzie tu prawda jest pogrzebana i kto ją religijnie pogrzebał robiąc jej katolicki "pogrzeb")
|
|
http://allegro.pl/pokrowiec-na-zaglowek-samochodowy-z-nadrukiem-logo-i1981240160.html Takie jak chcesz.
|
|
witam mam na sprzedaz duża ilosc jemioly w atrakcyjnej cenie muj nr 517265919
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |