Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pislamska ekscelencja ogłosiła dzień wolny |
Nie zabijaj w sensie nie kradnij - nie odbieraj życia ludziom. Nie cudzołóż w sensie ni współżyj ze złem - nie bądź złodziejem spekulantem religijnym w obojętnie jaki biznesie w sutannie czy w garniturze budującym swój nieruchomościowy przybytek. Tradycyjnie pojmowany Dekalog doprowadził do zaszczucia Jezusa i tak samo tradycyjne rozumowanie Ewangelii doprowadziło zdeprawowania nauki Jezusa. [b[Jaka odwieczna nauka Kościoła nie tylko na ziemi łomżyńskiej taki odwieczny Kościół Rzymskokatolicki nie tylko w Europie - Pan z wami jak z Żydami. Do jednych należą kamienice a do innych ulice. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać. Rewolucja jest jak efekt jojo wraca w każdym społeczeństwie jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem "Folwark zwierzęcy" rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pislamska ekscelencja ogłosiła dzień wolny |
zastanawiam się ile osób czyta wypowiedzi tego Mr_Andrzej . Styl jest nie do przyjęcia, nie da się tego czytac
|
|
|
jak w temacie,kto z forumowiczow zasluguje na ten chlubny tytul? rudy błazen z druhem
|
|
idz i zobacz i nie zawracaj d... takimi problemami. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oksana z ty to mozesz dyskutowac o wyzszosci rózu nad fioletem hehe i to pod jamą:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |