środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mario to jest charakterny gość, ... nie to co Agnes.

To jak Skazany jedziesz ?? Nerek nikt nie ruszy mamy zapotrzebowanie na żołądek haha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mario to jest charakterny gość, ... nie to co Agnes.

mogłbym nakarmic wirtualnie, bo w realu jak raz nakarmilem to sie wszystkich palcow do dzis u ręki nie moge doliczyc

podrzegacz buntu! :)

Ty lepiej nie wysyłaj. Może źle znieść podróż... tak tymi paczkami rzucają :P

raczej podżegacz :)

Roberta

Tylko Wedlowskie są dobre , reszta to namiastka.

mają stronę na pewno, ja kontaktuje się mailowo, dziewczyny przesyłają gotową ofertę na @ , przy kawce przeglądam, czytam, jeśli odpowiada, jadę i rezerwuję
jedynym mankamentem jest, że biuro przenieśli na Stary Rynek, bo mam znacznie dalej. Ale dla chcącego nic trudnego, w końcu kupuje tam 2 razy do roku

ojejuju .. załapali o co chodzi:)

Wczoraj tj.15-12-2011 naprzeciwko parkingu przy szkole podstawowej nr7 w Łomży kobieta zarysowała mi zderzak w aucie.Owszem zostawiła numer telefonu do siebie i to się jej chwali ale po zadzwonieniu do niej tłumaczyła sie że to być może nie ona!!!W związku z powyższym proszę ewentualnych świadków zdarzenia o skontaktowanie się ze mną być może ktoś widział zaistniałą sytuacje.Z góry dziekuje za pomoc!!!Proszę o kontakt na adres e-mail:onlynikita.28@gmail.com

albo autor, przepraszam za blad :)

kalibracja mi wyskakuje ale wyswietlacz wogole nie reaguje.dzieki za namiary

Witam,
Mam do sprzedania 2 ulgowe bilety na dzisiejszy seans filmu "Listy do M." w kinie Millenium w Łomży o godz. 20.15. Sprzedam je za równowartość 20zł(kosztowały 30).

Kilka lat w projektowaniu i nadzorach projektów wnętrz pozwala mi założyć że dopilnuję wykonania całości zgodnie z założeniem i projektem - bez wciskania kitu że się nie da lub to wina producenta/klimatu/ruchów tektonicznych na Bora-Bora:).

Swoich sprawdzonych ekip nie chcę brać bo nie są to skomplikowane prace, a jednak czynnik ekonomiczny ma znaczenie. Od kilku lat skończyło się użeranie moich klientów z nierzetelnymi ekipami - mam wrażenie że sądy i komornicy zaczęli działąć nieco sprawniej niż na początku wieku...

jestem w trakcie remontu kuchni i jak na razie udało mi się tylko taki piekarnik kupić (AKZM 754 IX), a zmywarki cały czas szukam. Piekarnik wzięłam od whirlpoola bo siora mi doradzała, że ponoć bardzo wytrzymałe są .

Lodowisko rusza jutro, na próbę. Wejście za darmo ;) Ewentualny koszt jest dla tych, którzy nie posiadają własnych łyżew, czyli 3 zł ;) Darmowe przejazdy będą w sobotę i w niedzielę

9:30 otwarcie wypożyczalni łyżew
10.00-11.00 I tercja (wejście na taflę lodowiska)
11.00-11.45 przerwa techniczna
11.45-12.45 II tercja (wejście na taflę lodowiska)
12.45-13.30 przerwa techniczna
13.30-14.30 III tercja (wejście na taflę lodowiska)
14.30-15.15 przerwa techniczna
15.15-16.15 IV tercja (wejście na taflę lodowiska)
16.15-17.00 przerwa techniczna – zdanie wypożyczonych łyżew

Od poniedziałku zostaje wprowadzona opłata 4 zł bilet ulgowy, 5 zł bilet normalny. Godziny użytkowania mają być podane w poniedziałek. Życzę udanej zabawy. Pozdrawiam ;)

to trzeba było , ze w czynie społecznym, poszukuję wolontariuszy czy coś w tym stylu

nikt za darmo nie zrobi

śmieszne, a może żałosne, ma sprawdzone ekipy, to co dogadać się nie można. Stąd też wnioskuję, że płatnik z ciebie marny i tu leży problem

Kiedy jest WOŚP?

no to dzwoń, pisz , czekaj na oferty, każde biuro fakturę wystawia

Będziesz gonił ekipę po ekipie z tych co tu się zgłoszą , a i na sądy rezerwój kasę. Dobrzy fachowcy nie są i w Łomży tani , chyba , że trafisz na martwy sezon.

albo jeszcze lepiej

Od dawien dawna wiadomo, że księża są niewyżyci. A czemu? A temu, że nigdy się nie wyszaleli za młodu.. Ksiądz = facet. A wiadomo o co chodzi.. Facet musi się wyżyć. A jak się nie wyszaleje za młodu to na starość takie cyrki jak po parafiach. Jeśli czyta to kler: albo jesteś 100% księdzem, albo du*ą. Z mojej strony tyle.

Witam wszystkich ! Potrzebna pomoc , potrzebuje adwokata na sprawę rozwodową . Jeśli ktos ma jakieś informację o dobrym sprawdzonym i skutecznym adwokacie ,proszę o jakieś namiary.Z góry dziękuje, jeśli ktos moze mi pomoc .

w 2012

Hej:) Mrauuu masz racje w 100%.

Chris Cornell Redemption Song

http://youtu.be/kalbAqkJI28

miejcie litosc chociaż nie polecajcie KUBUSIA z ZADUPIA on to sie nadaje nabijac gaz do butli a nie montowac w autach!!! wiele ma zlych opinii STANOWCZO ODRADZAM !!! POLECAM ANDZEJA Z JARNUT SPOKO GOSC A I PROFESJONALISTA W TYM CO ROBI !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org