Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mario to jest charakterny gość, ... nie to co Agnes. |
To jak Skazany jedziesz ?? Nerek nikt nie ruszy mamy zapotrzebowanie na żołądek haha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mario to jest charakterny gość, ... nie to co Agnes. |
mogłbym nakarmic wirtualnie, bo w realu jak raz nakarmilem to sie wszystkich palcow do dzis u ręki nie moge doliczyc
|
|
podrzegacz buntu! :)
|
|
Ty lepiej nie wysyłaj. Może źle znieść podróż... tak tymi paczkami rzucają :P
|
|
raczej podżegacz :) Roberta
|
|
Tylko Wedlowskie są dobre , reszta to namiastka.
|
|
mają stronę na pewno, ja kontaktuje się mailowo, dziewczyny przesyłają gotową ofertę na @ , przy kawce przeglądam, czytam, jeśli odpowiada, jadę i rezerwuję jedynym mankamentem jest, że biuro przenieśli na Stary Rynek, bo mam znacznie dalej. Ale dla chcącego nic trudnego, w końcu kupuje tam 2 razy do roku
|
|
ojejuju .. załapali o co chodzi:)
|
|
Wczoraj tj.15-12-2011 naprzeciwko parkingu przy szkole podstawowej nr7 w Łomży kobieta zarysowała mi zderzak w aucie.Owszem zostawiła numer telefonu do siebie i to się jej chwali ale po zadzwonieniu do niej tłumaczyła sie że to być może nie ona!!!W związku z powyższym proszę ewentualnych świadków zdarzenia o skontaktowanie się ze mną być może ktoś widział zaistniałą sytuacje.Z góry dziekuje za pomoc!!!Proszę o kontakt na adres e-mail:onlynikita.28@gmail.com
|
|
albo autor, przepraszam za blad :)
|
|
kalibracja mi wyskakuje ale wyswietlacz wogole nie reaguje.dzieki za namiary
|
|
Witam, Mam do sprzedania 2 ulgowe bilety na dzisiejszy seans filmu "Listy do M." w kinie Millenium w Łomży o godz. 20.15. Sprzedam je za równowartość 20zł(kosztowały 30).
|
|
Kilka lat w projektowaniu i nadzorach projektów wnętrz pozwala mi założyć że dopilnuję wykonania całości zgodnie z założeniem i projektem - bez wciskania kitu że się nie da lub to wina producenta/klimatu/ruchów tektonicznych na Bora-Bora:). Swoich sprawdzonych ekip nie chcę brać bo nie są to skomplikowane prace, a jednak czynnik ekonomiczny ma znaczenie. Od kilku lat skończyło się użeranie moich klientów z nierzetelnymi ekipami - mam wrażenie że sądy i komornicy zaczęli działąć nieco sprawniej niż na początku wieku...
|
|
jestem w trakcie remontu kuchni i jak na razie udało mi się tylko taki piekarnik kupić (AKZM 754 IX), a zmywarki cały czas szukam. Piekarnik wzięłam od whirlpoola bo siora mi doradzała, że ponoć bardzo wytrzymałe są .
|
|
Lodowisko rusza jutro, na próbę. Wejście za darmo ;) Ewentualny koszt jest dla tych, którzy nie posiadają własnych łyżew, czyli 3 zł ;) Darmowe przejazdy będą w sobotę i w niedzielę 9:30 otwarcie wypożyczalni łyżew 10.00-11.00 I tercja (wejście na taflę lodowiska) 11.00-11.45 przerwa techniczna 11.45-12.45 II tercja (wejście na taflę lodowiska) 12.45-13.30 przerwa techniczna 13.30-14.30 III tercja (wejście na taflę lodowiska) 14.30-15.15 przerwa techniczna 15.15-16.15 IV tercja (wejście na taflę lodowiska) 16.15-17.00 przerwa techniczna – zdanie wypożyczonych łyżew Od poniedziałku zostaje wprowadzona opłata 4 zł bilet ulgowy, 5 zł bilet normalny. Godziny użytkowania mają być podane w poniedziałek. Życzę udanej zabawy. Pozdrawiam ;)
|
|
to trzeba było , ze w czynie społecznym, poszukuję wolontariuszy czy coś w tym stylu nikt za darmo nie zrobi śmieszne, a może żałosne, ma sprawdzone ekipy, to co dogadać się nie można. Stąd też wnioskuję, że płatnik z ciebie marny i tu leży problem
|
|
Kiedy jest WOŚP?
|
|
no to dzwoń, pisz , czekaj na oferty, każde biuro fakturę wystawia
|
|
Będziesz gonił ekipę po ekipie z tych co tu się zgłoszą , a i na sądy rezerwój kasę. Dobrzy fachowcy nie są i w Łomży tani , chyba , że trafisz na martwy sezon.
|
|
albo jeszcze lepiej
|
|
Od dawien dawna wiadomo, że księża są niewyżyci. A czemu? A temu, że nigdy się nie wyszaleli za młodu.. Ksiądz = facet. A wiadomo o co chodzi.. Facet musi się wyżyć. A jak się nie wyszaleje za młodu to na starość takie cyrki jak po parafiach. Jeśli czyta to kler: albo jesteś 100% księdzem, albo du*ą. Z mojej strony tyle.
|
|
Witam wszystkich ! Potrzebna pomoc , potrzebuje adwokata na sprawę rozwodową . Jeśli ktos ma jakieś informację o dobrym sprawdzonym i skutecznym adwokacie ,proszę o jakieś namiary.Z góry dziękuje, jeśli ktos moze mi pomoc .
|
|
w 2012
|
|
Hej:) Mrauuu masz racje w 100%.
|
|
Chris Cornell Redemption Song
|
|
|
miejcie litosc chociaż nie polecajcie KUBUSIA z ZADUPIA on to sie nadaje nabijac gaz do butli a nie montowac w autach!!! wiele ma zlych opinii STANOWCZO ODRADZAM !!! POLECAM ANDZEJA Z JARNUT SPOKO GOSC A I PROFESJONALISTA W TYM CO ROBI !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |